Alec Baldwin elmondta, miért van ilyen sok gyerekük

A színész-rendező hamarosan nyolcgyermekes apuka lesz.

A 64 éves sztár a héten egy Instagram-bejegyzésben reagált arra, hogy a nagyközönség állandóan arról faggatja, mégis „miért van annyi gyermekük, ahány”…

A videón Alec 38 éves felesége, Hilaria látható a két legkisebb gyermekükkel, Eduardóval és María Lucíával  – mindketten egyévesek (de nem ikrek, a kislányt ugyanis béranya hordta ki).

„Az életben a legfontosabbak számomra ezek az emberek” – írja a színész a bejegyzésben, amelyen az látható, hogy a valamiféle kisállatot imitálni hivatott kezeslábasban totyogó kisgyerekeknek felesége cumisüvegeket ad át. 

A büszke anyuka tette közzé előbb a videót, és ő akkor azt írta a bejegyzésében, hogy az ő gyerekeik másokéval ellentétben „nem szuperhősök és királyi leszármazottak szeretnének lenni, hanem kiskutyák” – emiatt van plüss pizsamájuk. 

Legjobb tippünk szerint tehát a kezeslábasok mintájául a cocker spániel szolgálhatott… 

A házaspárnak a két egyéves mellett van egy nyolcéves kislányuk, Carmen, valamint három fiuk: a hatéves Rafael, az ötéves Leonardo és a hároméves Romeo. A kicsiknek pedig egy már 28 éves féltestvére is van, Alec Baldwin Kim Basingerrel közös lánya, Ireland Baldwin.

Hilaria március végén jelentette be az interneten, hogy hetedik közös gyermeküket várják férjével – a kicsi várhatóan ősszel érkezik majd a családba. „Az elmúlt évek hullámvölgyei után most egy izgalmas csúcspont és hatalmas meglepetés következik: ősszel újabb Baldwinitóval bővül a család! Úgy gondoltuk, hogy teljes a családunk, de több mint boldogok vagyunk ettől a meglepetéstől. Most megosztom veletek a pillanatot, amikor közöltük a hírt a gyerekekkel – ahogy láthatjátok, szuper izgatottak!” – írta akkor a bejegyzésében az anyuka. 

Jó egészséget és békés felkészülést kívánunk a családnak!

Kiemelt kép: Hilaria Baldwin és Alec Baldwin 2022. április 21-én, New Yorkban – Fotó: Jason Mendez/Getty Images