A zaklatással vádolt hollywoodi színész ma már üzletkötőként dolgozik

Armie Hammer tavaly tűnt el a reflektorfényből, miután szexuális zaklatással vádolták meg.

A Twitteren kezdett el keringeni annak a híre, hogy az egykori hollywoodi színész, a Szólíts a neveden, a Social Network – A közösségi háló és Az U.N.C.L.E. embere sztárja manapság extrém forgatások és fényűző báltermek helyett egy Kajmán-szigeteki üdülőhelyen keresi a kenyérrevalót.

A kegyvesztett színész előbb házmesterként tevékenykedett, mostanában pedig időszakosan birtokba vehető ingatlanokkal foglalkozik üzletkötőként – hogy Hollywoodból történt száműzetése után biztosítani tudja saját, valamint családja megélhetését. Armie Hammer szórólapokkal is népszerűsíti szolgáltatásait; az egyik ilyen papírra bukkanva osztotta meg egy twitterező a nagyvilággal, hogy vélhetően hol tengeti mindennapjait a számkivetett híresség – botrányának kirobbanása után másfél évvel. 

A Variety-nek ezután egy forrás is nyilatkozott, aki megerősítette, hogy Armie Hammer (aki egyébként Armand Hammer olajmágnás dédunokája) napjainkban „az üdülőhelyen dolgozik üzletkötőként, egy fülkében. Az az igazság, hogy teljesen le van égve, csak tengeti a napjait, és próbál pénzt keresni, hogy eltarthassa a családját”.

Mindezt alátámasztják azok a nemrég napvilágot látott fotók, amelyeken a színész új munkája közben látható. 

Hát, Kajmán-szigetek ide vagy oda, a legtöbben nem szívesen lennénk a helyében…

Egészen tavalyig úgy tűnt, hogy Armie Hammer színészi karrierje meredeken felfelé ível – de egyszer csak szexuális zaklatással vádolták meg. 2021 januárjában egy nő az internet elé tárta a sztárral való üzenetváltásait, amelyekben Hammer részletesen leírta, hogy többek között a kannibalista fetisizmus és a nem beleegyezésen alapuló szexuális dominancia rajongója. A színész azonnal tagadta mindezt, az állításokat „online támadásnak” minősítette.

A Daily Mail azonban azt állította, hogy Hammer volt felesége, Elisabeth Chambers is megerősítette az üzenetek valódiságát (amikor azok íródtak, még házasok voltak; a pár tizenhárom évig volt együtt, tíz évet éltek házasságban, két gyerekük született, és 2020 nyarán váltak el – többek között azért, mert a színész megcsalta Chamberst). A botrány kirobbanása után Hammer több barátnője is a nyilvánosság elé állt, közöttük volt olyan, akinek bevallása szerint terápiára volt szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a színésszel való traumatikus kapcsolatát. 

Hammert ezután a még forgatási fázisban lévő, valamint a már leforgatott filmjeiből is kitették, majd teljesen eltűnt Hollywoodból.

A mostani hírek szerint Hammer azért költözött a Kajmán-szigetekre, hogy ott munkát találjon, és közel maradjon a volt feleségével, Elizabeth Chambersszel közös gyermekeihez, akik a környéken élnek. Hogy a botrány kirobbanása óta velük milyen kapcsolatot ápol, arról csak találgatni tudunk… 

Kiemelt kép: Armie Hammer az E! People’s Choice Awards-on 2020. november 15-én, Santa Monicában – Fotó: Todd Williamson/E! Entertainment/NBCU Photo Bank via Getty Images