Lami Juli címlapinterjúja a Nők Lapja Szépség 2022-es tavaszi számából.

Ha lenne olyan hivatalos lista, hogy a Magyarországon kiadott női magazinok címlapján ki szerepelt a legtöbbet az elmúlt 20 évben, Kata biztos a top3-ban lenne. Miért? Túl azon, hogy tehetséges és elképesztően jól néz ki, valószínűleg az is a titka, hogy mindig tud újat mondani. És az emberek kíváncsiak rá, mert szeretik… Vagy mert szeretik kritizálni. De Katát ez utóbbi már nem érdekli.

Elteszed azokat a magazinokat, amelyeknek a címlapján szerepeltél?
Megvan mind, igen. Nyilván nem azokra a címlapokra gondolok, amelyek a tudtom nélkül jelentek meg.

Milyen érzés volt címlapokon szerepelni a pályád kezdetén és mostanában?
Anno nagyon szürreális volt ez az egész, ahogy minden más is, ami abban az időben történt körülöttem: filmbemutatók, hogy plakátokon láttam magam, hogy egyik napról a másikra mindenki megismert és tudták az emberek, ki vagyok. Ha erre nincs felkészítve valaki, akkor ez tud teher is lenni. Nyilván személyiségfüggő, ki hogyan viseli. Én elég introvertált vagyok. Ma ez más, egy színész már nem úgy sikeres, mint az én fiatalkoromban. A gyors siker ma elsősorban a youtubereket érinti, de ők látják, ez mivel jár és van döntési lehetőségük. Nekem nem volt. Akkoriban se kereskedelmi tévék nem voltak, se internet. Persze semmit nem csinálnék másképp, nem is tudom, mit tudnék ilyen szerelemmel művelni, mint ezt a hivatást. De szép női magazinok címlapján szerettem és szeretek szerepelni. Mindig szuper csapattal dolgozom, és mindig nagyon friss, mai címlap születik belőle. Néha előveszek régieket, és azt látom, hogy a mai napig megállják a helyüket.

Bennem is nagyon megragadt egy régi Cosmopolitan címlap, amelyen egy gyönyörű, türkiz Versace bikiniben feszítesz.

Imádtam, azt New Yorkban fotóztuk. Több bikinit is hoztak, többek között ezt a bőrből készült Versace modellt, amit Naomi Campbell viselt pár nappal korábban egy divatbemutatón. Nem tudtam hátul felhúzni a cipzárt. Szerinted mit éreztem? Úgy kellett összecsipeszelni.

Te hiszel még a nyomtatott magazinban?
Jaj, nagyon. És pont ezért a könyvekben is.

Régimódi vagy?
Mindezek ellenére szeretném hinni, hogy nem vagyok az. Haladnom kell a korral, a gyerekem miatt is, hogy minden kérdésre tudjak válaszolni. Az ő generációja nagyon otthon van ebben a világban, fel kell kötni a nadrágot. Azt mondta nekem egy internetguru, hogy ezt felesleges is tiltani, az a megoldás, hogy nekem jobban kell ismernem ezt a világot, hogy meg tudjam védeni a gyerekem. Szofi nagyon szeret kisfilmeket gyártani az iPad-jén, amiket megvág, zenét tesz alá. Én örülök, hogy tetszik neki ez a világ, amiben szintén sokat tudok neki segíteni.

Az anyaság sokat változtatott rajtad?
Mindig is tudtam, hogy szeretnék anya lenni. Sajnos csak egyszeres anya vagyok, de legalább egyszeres vagyok. Az anyaság sokkal jobb, mint ahogy az ember elképzeli, és sokkal nagyobb kihívás is. Azt senki nem mondta, hogy onnantól, hogy ott lélegzik mellettem a gyerekem, teljesen másodlagos leszek magam számára, és egy állandó készenlét lesz bennem, hogy minden rendben van-e. Igyekszem sok olyan programot szervezni, amikor a barátnői is ott vannak. Otthon cuki kislány, a barátnőivel minitinédzser. Szeretem látni ezt az oldalát is. Az anyai mivoltom mellett próbálok a barátnője is lenni. Persze sokszor muszáj szigorúnak és következetesnek maradni, de a vágyam az, ahogy ma is, a jövőben is hozzám bármikor fordulhasson. És azt hiszem, ezt jól megalapoztam. Nagy szerelem van köztünk.

Egy interjúban azt nyilatkoztad, hogy a szépségedet sokáig bélyegként élted meg, és a pályád során sokszor hátrányt jelentett.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .