Elszökni a mindennapokból... Soós Réka írása a Nők Lapja Enteriőr 2022-es tavaszi számából.

Befektetésnek indult, szerelem lett belőle. Zebegény megfogta és többé nem eresztette Anitát és családját. Modern erdei faházuk menedékké vált a zsúfolt hétköznapok elől, gyógyító erővel bíró, lenyűgöző környezetével és megnyugtató minimalizmusával.

A Dunakanyar kétségkívül az ország egyik leggyönyörűbb tája. Erdő, víz és hegyek találkozása, kevesebb mint egy órára a fővárostól. Kedvelt kirándulóhely, ahová öröm vissza-visszatérni. Cseppet sem meglepő, hogy Haberland-Isai Anita és családja itt vágott bele hétvégi házuk építésébe. Ahogyan az sem, hogy a nyaralóhely nagyon rövid idő alatt rabul ejtette a szívüket, és az életük részévé vált.

„A házunk története egészen máshogyan indult, mint amivé végül vált. Az ötlet megszületésekor az épületet ugyanis kiadásra szántuk – meséli Anita. – Stylistként dolgozom és enteriőrtervezőként végeztem, de a vendéglátás is közel áll a szívemhez – volt egy kis éttermem, amit nagyon szerettem. Miután eladtuk, vágytam valami hasonlóra, így jutott eszünkbe egy szálláshely megépítésének az ötlete. Egy kabinházat képzeltünk el a férjemmel, közel a városhoz, amit szépen kitalálhatok, berendezem, és kiadjuk, ha pedig néha-néha úgy tartja kedvünk, mi is lejárhatunk. Így a karatén alatt elkezdtünk telket keresni először a Balaton felé is, majd végül már inkább csak a Verőce, Kismaros, Nagymaros, Zebegény háromszögben, és hamar meg is találtuk a tökéleteset.”

Újratervezés indul

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .