Tökéletes menedék kint is, bent is... Elekes Rita írása a Nők Lapja Enteriőr 2022-es tavaszi számából.

Egy művészházaspár nagyot álmodott, és apró délausztrál tengerparti nyaralójukat stílusos családi házzá alakították át. A kompakt kunyhó fényárban úszó, a természettel szorosan kapcsolódó otthonná vált – és a kertben még egy félcsövet is építettek, itt gördeszkázik az apa és a család fiatalabb tagjai.

Nagyvárosból a tengerpartra

Ahogy a napfény átszűrődik a Georgie Wilson és Chris Liem otthonát körülvevő fák lombkoronáján, megnyugtató, ölelő, puha melegséggel tölti meg a belső tereket. A kunyhó a hatvanas években épült a Melbourne belvárosától mindössze kilencven kilométerre délre fekvő Mornington-félsziget felkapott üdülővárosában, a népszerű vitorlás- és szörfparadicsom Rye-ban. Amikor 2007-ben a házaspár hétvégi nyaralónak megvásárolta a csöpp házat, még a nyüzsgő Melbourne-ben éltek. Ám egyre inkább hívogatta, csábította őket a nyugodt, gondtalan kisvárosi élet, és egyszer csak nem tudtak tovább ellenállni a kísértésnek: mindössze két évvel később rye-i házukba tették át a székhelyüket.

Chris és Georgie gyermekeikkel, Sunnyval és Dustyval a kertben épített gördeszkás félcsőnél. A háttérben a kicsik játék háza csúszdával és az otthonukat körülvevő rejtelmes teafaliget

Kint is, bent is

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .