Horoszkóp a Nők Lapja Egészség 2022/4. számából.

Kos

Hormonális probléma alakulhat ki, amivel forduljon orvoshoz. Olyan változás is bekövetkezhet, amely miatt az idegei megfeszülhetnek. A pénzügyeinek alakulása miatt viszont nem kell aggódnia, mert a sors az életnek ezen a területén nem hagyja önt magára. Ha vannak titkai, és nem szeretné, hogy kiderüljenek, akkor legyen körültekintőbb. 

Bika

Gyógyszer kellemetlen mellékhatása jelentkezhet. Olyan bevétel ütheti a markát, amelyre nem is számított. A kapcsolatai a szokásosnál is fontosabbá válnak ebben a hónapban. Ismeretségeinek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet. Rokonnal összeveszhet vagy ingatlanügylet miatt bosszúság érheti.

Ikrek

A pajzsmirigye problémát jelezhet, ráadásul balesetveszélyes ez a hónap, legyen körültekintőbb. Olyan események történhetnek, amelyek miatt fülig ér a szája. Ezeket ne mondja el mindenkinek, így elkerülheti az irigységet, a rosszindulatot. Nem kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeknek. 

Rák

Előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra felszökik a láza. Ha egy ideje egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Az anyagiakat illetően sajnos nem áll jól a helyzet, ezért csak arra költsön, amire muszáj. Lehet, hogy nem fizetik meg a munkáját, ami miatt fontolóra veheti, hogy változtatnia kellene. Tanulmányi sikerek boldoggá tehetik.

Oroszlán

A lelki problémák testi tünetekben nyilvánulhatnak meg, ezért el kellene gondolkodni, mi az, ami boldogtalanná teszi, és az életének mely területén kellene változtatni – ettől máris jobban érezheti magát. Műtéti beavatkozás most jól sikerülhet. A pénzügyek terén sikerre számíthat. Valakinek a rosszindulata megdöbbentheti.

Szűz

Mint derült égből a villámcsapás, úgy alakulhat most ki betegség. Az időjárási frontok jobban megviselhetik. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át. Olyan dolgok is elfogadhatóvá válhatnak, amelyekre korábban nemet mondott volna. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, ezért ha békére vágyik, engednie kell.

Mérleg

Ha műtéti beavatkozás vár önre, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. Érdemes szűrővizsgálaton részt vennie, ha pedig új gyógyszert kap, alaposan olvassa el a betegtájékoztatót. Ha nem szeretné, hogy véget érjen a párkapcsolata, akkor önnek kell engednie. Gyermeke és párja viszonyában nem könnyű időszak következik, de hamarosan ezen is túl fognak jutni. Bármennyire elfoglalt, szakítson időt rájuk. 

Skorpió

Most a gyermeke körül foroghat a világ. Csemetéjével kapcsolatban nagy büszkeséget érezhet. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha kommunikálnak egymással. Hétvégén próbáljon meg lazítani, mert olyan felfokozott lesz most a tempó, hogy ha nem pihen, nem fogja bírni az iramot, és az egészsége bánhatja a nagy hajtást. 

Nyilas

Ne sajnálja a pénzt a betegségből való gyógyulásra, illetve egészségének a megőrzésére. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet is bonyolítani. A szerelemben szakításveszélyes időszak következhet, ha ön szülő, célszerű engednie gyermeke akaratának.

Bak

Többször fájdulhat meg a feje, és az is lehet, hogy időnként migrén kínozza. Előfordulhat, hogy nem is a saját, hanem egy szeretett személy egészségügyi problémája miatt aggodalmaskodik. Ebben a hónapban erőssége lesz a kommunikáció, most kell a tabunak számító témát is megbeszélni, mert hatására olyan helyzetbe kerülhet, ami boldoggá teheti.

Vízöntő

Egy egészségi probléma átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból, de az is lehet, hogy egy korábbi betegségből nehezebben gyógyul fel. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Olyan helyzet is létrejöhet, amely jó hatással lesz a biztonságérzetére. Ingatlanügyletben meglepő változás következhet be. 

Halak

Rendkívül hízásveszélyes ez a hónap, ezért nagyon oda kell figyelnie a táplálkozására. Pénzügyek terén nagyobb gondosságra lenne szüksége, különben veszteség érheti. Jól tudja képviselni a saját érdekeit, ezért most kellene előadnia mindazt, ami foglalkoztatja, és ami bántja. Egy barátság, jó ismeretség irigység vagy eltérő nézetek miatt megszakadhat.

Kiemelt kép: Getty Images

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja Egészség 2022/4. lapszámában jelent meg. 
A magazint keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitálisan a https://digitalstand.hu/noklapjaegeszseg oldalon.