Ha elszántad magad és készen állsz leszámolni az egészségtelen megszokásaiddal, válts életmódot velünk, és értékes ajándékaink mellett nyerj akár plusz 10 egészséges évet is a Nők Lapja Életmódváltó programjával!

Ha nemcsak a fogyás a cél – hiszen az életmódváltás nem pusztán a leadott kilókról szól –, hanem úgy érzed, hogy szeretnél egészségesebben táplálkozni, többet mozogni, jobban aludni, energikusabb és fittebb lenni, akkor itt az idő, hogy Te is csatlakozz az idei Életmódváltó programunkhoz, ahol a Nők Lapja szakértőivel kiegészülve segítünk egy testileg és lelkileg is kiegyensúlyozott életvitel kialakításában. Várjuk azokat is, akik elégedetlenek az állóképességükkel, vagy túlterheltek, kisgyerekük miatt nincs idejük önmagukra, változókorba léptek, esetleg lelki problémák miatt eddig nem volt elegendő motivációjuk. Gyere, jelentkezz csapatunkba és kezdjük el közösen, hiszen együtt sokkal könnyebb!

Jelentkezéseddel értékes nyereményekre is esélyes lehetsz!

Tíz kiválasztott olvasónkat értékes egészségügyi szűrővizsgálati csomaggal lepjük meg, és életmódváltásukat fél éven keresztül tapasztalt szakembergárda segíti személyre szabott tanácsokkal. A program során a Nők Lapja is folyamatosan tartani fogja a kapcsolatot a versenyzőkkel. A kiválasztott három nyertest (szubjektív választás alapján) nemcsak lapunkban mutatjuk be, hanem értékes utazást is nyerhetnek.

1. helyezett díja: Egy kétszemélyes álomutazás Egyiptomba az ETI jóvoltából.

2. és 3. helyezett díja: Egy-egy kétszemélyes üdülés az Avar Hotel Mátrafüredben.

A részleteket és a jelentkezés mentetét ITT olvashatod. 

 

Kiemelt kép: Getty Images