Adele koncertjén történt az év egyik legromantikusabb lánykérése

A CBS csatorna vasárnap este sugárzott Adele One Night Only című műsora nagy esemény volt az énekesnő rajongói számára (ez a különkiadás volt Adele első televíziós koncertje az Adele: Live in New York City óta, amelyet 2015-ben sugárzott az NBC), de ez a főműsoridőben játszott, kétórás esemény egy bizonyos pár számára tényleg életük egyik legemlékezetesebbike lett. 

Történt ugyanis, hogy a legendás Los Angeles-i Griffith Obszervatórium előtt tartott szűkkörű, VIP-koncert során egy Quentin Bronson nevű, 31 férfi úgy kérte meg kedvese kezét, hogy attól a legérzelmesebb romantikus komédiák írói is megnyalják mind a tíz ujjukat. Bronson hét éve van együtt a most 33 éves Ashleigh Mann-nel, akinek a férfi a közönség és Adele előtt tette fel a nagy kérdést – persze egy szívhez szóló bevezető után. 

Mann minderről természetesen semmit sem tudott, zajszűrős fülhallgatóval és szemét letakarva botorkált barátjával a bizonyos pontra, ahol Bronson letérdelt. Mann ekkor levehette a fülhallgatót és a szemtakarót, és láthatólag fogalma nem volt róla, hogy mi történik, csak azt lehetett leolvasni az arcáról, hogy pontosan érzi, hogy itt bizony valami nagyon romantikus dolog fog történni. „Azt mondtam, hogy ez biztos csak egy álom. Ez biztosan egy álom” – mondta Mann a CBS Morningsnak egy tegnapi élő interjúban. A vőlegény itt mesélte el azt is, hogy nem volt nála zsebkendő, de szerencsére Melissa McCarthy adott neki egyet, amikor a nézőtéren ülve már rendesen eleredtek a könnyei.

Quentin Bronson, Ashleigh Mann és Adele az október 24-én rögzített lánykérés után. (Fotó: Cliff Lipson/CBS via Getty Images)

„Őszintén azt hittem, hogy szénás szekérre ülünk majd fel – mondta a nő. – Arról beszéltünk, hogy elmegyünk egy tökföldre, ezért azt hittem, hogy valami ilyesmi következik.” Ehelyett Mann ott állt a színpadon, a sztárokkal teli nézőtér – és akkor még nem tudta, de Adele előtt. Szerencsére igent mondott, majd az énekesnő az első sorhoz kísérte a jegyeseket, és megkérte az ott helyet foglaló Lizzót és Melissa McCarthyt, hogy csináljanak nekik helyet. Ezután pedig Adele azon viccelődött, hogy még jó, hogy Ashleigh igent mondott, mert máskülönben most kinek énekelné a következő dalt; és belekezdett a Make Your Feel My Love című szerzeménybe, amit a párnak dedikált.

És hogy hogy hozta össze ezt Bronson, aki egyébként nem Adele barátja, és semmi köze a show-bizniszhez? Az egyébként kb. egy hónapja rögzített műsor előtt (a párnak azóta titokban kellett tartania eljegyzését, hogy az majd csak akkor derüljön ki, amikor lemegy az adás) a tévétársaság felhívást intézett eljegyzés előtt álló Adele-rajongók számára. Egy egyperces videóval lehetett jelentkezni, amelyben a jelentkező elmondja, miért szereti Adele zenéjét – a beküldött videók közül pedig Bronsonét találták a legmeghatóbbnak, aki elmondta, hogy már régóta fontolgatta a lánykérést, és a felhívást isteni jelnek vette. A férfi azt is elmesélte, hogy csak néhány nappal a konkrét eljegyzés előtt derült ki számára, hogy a lánykérést tényleg egy Adele-koncerten kell majd megejtenie. A nézők között jelen volt egyébként Oprah Winfrey is, aki Adele-lel beszélgetett is egyet, a műsor legalább annyira volt népszerű, mint a Harry herceggel és Meghan Markle-lal felvett beszélgetése.

Adele-től egyébként nem áll távol ez a fajta romantika, egy 2016-os koncertjén például kiszúrta, hogy a nézőtéren lánykérés zajlik szintén a Make Your Feel My Love című dal alatt, és fel is hívta a párost a színpadra, hogy a tomboló tömeggel együtt gratulálhasson nekik.

Kiemelt kép: Getty Images