Gucci modellnek állt az egykori gyereksztár, Macaulay Culkin

Hol van már a bájos kis Kevin, aki fél kézzel elbánt a gonosz betörőkkel? Ha Macaulay Culkin nevét halljuk, még mindig az ikonikus gyerekszerepe ugrik be elsőre, holott már évtizedek teltek el azóta. Most egészen új arcát mutatta meg a színész.

November 2-án a Gucci kifutóján tűnt fel, több olyan híresség között, akikre nem is számított volna a közönség. Phoebe Bridgers énekesnő és Jared Leto megjelenésekor is sokak szeme elkerekedett, de a legnagyobb meglepetés egyértelműen az idén már 40 éves Macaulay Culkin volt. A világhírű divatház kifutóján való elegáns sétáját élőben olyan hírességek nézték végig az első sorokból, mint Billie Eilish és Lizzo.

A Reszkessetek, betörők! főhőse sok évig visszavonultan élt, leginkább vélt vagy valós drogproblémáival került be a bulvármédiába (egy tavalyi Esquire interjú alapján, amit a 24.hu szemlézett, azonban nem volt szó valódi függőségről). Egy ideje újra felbukkant, immáron egészségesnek tűnik, és boldogan él Brenda Song színész- és énekesnővel, akivel áprilisban született meg közös gyermekük. Az biztos, hogy úgy fest, jót tett neki a pihenő és a családi idő. Egyébként Culkinnak van egy weboldala, a Bunny Ears (nyuszifül), amely egy szatirikus hangvételű viccoldal, elsősorban az életmód- és önsegítő oldalak pátoszos hangvételéből és témaválasztásából csinálnak viccet, de a túlzott politikai korrektséget is kifigurázzák, miközben jó érzékkel világítanak rá olyan problémákra is, mint a fehérek kiváltsága (white privilege), és fricskát mutatnak úgy általában mindennek, amiről úgy érzik, kicsit túlzásba visszük.

Visszatérve a rendhagyó show-ra: a Gucci tavaly már elárulta, hogy különleges divatbemutatók keretében fogja prezentálni az új kollekciókat. A mostanit Love Parade névre keresztelték, a Los Angelesben található Dolby Színházban rendezték meg, a modellek (és modellé avanzsált sztárok) az ismert hollywoodi csillagok sétányán vonultak fel.

Macaulay szettje is megér néhány szót: egy arany papucsban, mintás kis kabátban és tenger mintás ingben, elegánsan flegma arckifejezéssel kápráztatta el a közönséget.

Kiemelt kép: Getty Images