A Lady Dianát alakító színésznő kedden jelentette be a nagy hírt.

Kristen Stewart sorra adja az interjúkat, hiszen hamarosan mozikba kerül a Spencer című filmdráma, amelyben ő alakítja a tragikus autóbalesetben elhunyt Lady Diana Spencer walesi hercegnét, Károly brit trónörökös egykori feleségét. Kedden például a The Howard Stern Show című amerikai rádióműsor vendége volt, itt osztotta meg a világgal az örömhírt: Dylan Meyer forgatókönyvíróval, akivel két éve alkotnak egy párt, eljegyezték egymást, esküvőre készülnek, és boldogabbak, mint valaha.

„Összeházasodunk. Ki fogjunk mondani az igent – mondta a színésznő a rádióműsorban. – Vágytam a lánykérésre, és azt hiszem, nagyon határozottan abba az irányba terelgettem a dolgokat, hogy megtörténjen. Összeházasodunk, ez lesz.”

Dylan Meyer és Kristen Stewart 2021 szeptemberében. (Fotó: LRNYC/MEGA/GC Images)

Gyűrűt ugyan még a pár egyik tagja sem villantott, de igazából azon se lepődnénk meg, ha a menyasszonyok hamarabb egybe kelnének, minthogy a világ megpillanthatná az eljegyzési ékszereiket. Végtére is épp a The Howard Stern Show-ban mondta 2019-ben azt Kristen Stewart, hogy

„a jó dolgok gyorsan történnek”

– utalva a Dylan Meyerrel való kapcsolatára.

A színésznő elmondása szerint nagyjából nyolc évvel ezelőtt, egy filmforgatáson találkozott először a forgatókönyvíróval, de csak hat évvel később figyelt fel Dylanre ténylegesen. „Egy barátunk születésnapjára úgy libbent be, hogy én csak néztem, és azt kérdeztem, »te eddig hol voltál, és miért nem ismertelek?«. Két héttel később Kristen randira hívta Dylant, a párt pedig 2019 augusztusában jelent meg először a nyilvánosság előtt.

Forrás: E! Online, Who What Wear. Kiemelt kép: Getty Images