A 46 éves Eva Longoria nagyon büszke sportos alakjára – elárulta a titkát!

A színésznő az Instagramra töltött fel egy bikinis képet magáról, amin nem lehetett nem észrevenni lapos hasát és izmos lábait.

A Született feleségek Gaby-ja Mexikóban egy függőszékben, apró, virágos bikiniben pihen az ominózus képen, amihez csak annyit írt: „Mexikóból, szeretettel.” A kommentelők persze azonnal beindultak, nem győzték dicsérni kedvencüket. Valaki királynőnek nevezte, míg egy másik követő ezt fűzte hozzá: „forró” – szívecskés és tapsolós emojikkal kiegészítve –, ami nyilván Eva alakjára utalt.

Aki régóta követi Longoriát az Instagramon, tudhatja, hogy a formás alak nem csak úgy az ölébe hullott, hanem rengeteget dolgozott érte.

A színésznőnek 2018-ban született meg kisfia, Santiago, és a szülés után egyáltalán nem siettette a fogyást, sőt többször is hangoztatta, nem foglalkoztatják a plusz kilók, a legfontosabb, hogy mindent megadjon a gyerekének.

Elmondása szerint egy idő után azonban megérezte, hogy a teste megújulásra vágyik, és Grant Roberts személyi edzőre bízta magát, aki azóta is kíméletlenül megdolgoztatja. Eva rendszeresen oszt meg videókat az edzésekről, amelyekbe mindenféle erőnléti szakaszokat is beiktatnak, beleértve a TRX-et, aminek sikere abban rejlik, hogy saját testsúlyunkat használva, több izmot (valójában az egész testünket) dolgoztatunk meg egyszerre. A zsírégető trambulinos edzés is nagy kedvence, amit még nyaralások alatt is rendszeresen csinál – és rendszerszeresen végez súlyzós gyakorlatokat is – és ezeket többnyire még kombinálja is.

A vegetarianizmust is kipróbálta

A kis Santi anyukája rendszeresen jógázik, amit még várandósan kezdett el. „Minden nap jógáztam a dúlámmal a terhesség alatt. Sokat segített abban, hogy a testem jobban viselje a súlygyarapodást, és a hátam se fájjon annyira” – mesélte Eva korábban az Instagramon, aki azt is elárulta, szeret enni, és legtöbbször ő főz a családnak. Egy ideig vegetáriánus étrenden élt, ami leginkább zöldségekből és gyümölcsökből állt, de egy idő után úgy érezte, hogy szüksége van húsos ételekre is, így felhagyott vele.

Kiadós reggelik és ebédek, visszafogott vacsorák

Reggelente leginkább hagyományos mexikói ételeket fogyaszt, mint például a kiadós chilaquilest (kukoricalisztes tortillás, paradicsomszószos, babos, sajtos étel) vagy huevos rancherost (kolbászos, paradicsomos, paprikás, babos ragun sütött tojás, tortilla lapon tálalva). Nem csoda, hogy egy ilyen kiadós reggeli után általában csak 16-17 óra körül ebédel, ami lehet házi tészta vagy csirkés taco tomatillo (mexikói földicseresznye) szósszal.

Mivel a reggeli és az ebéd sem diétás menükből áll, Eva vacsorára valami könnyebbet választ, például egy tál levest. „Általában csak hatkor fejezzük be az ebédet, és fél 9-kor már vacsorázunk, és hamarosan le is fekszünk” – mesélte egyszer egy interjúban a család szokásairól, de mint mondta: soha nem mondana le a finom ételekről, és ha többet eszik, akkor többet sportol – ez az ő titka.  

Kiemelt kép: Getty Images