Hogyan maradjunk testileg-lelkileg nyitottak az újra? Erre is van tanácsa a népszerű színésznőnek - a Nők Lapja Egészség 2021/10. számának címlapinterjúja.

 

A címlapfotózás után találkozunk Barbarával, de a stúdióban nem találunk alkalmas helyet a beszélgetésre, ezért felvisz kocsival a szerkesztőségbe. Már útközben magával ragad az az elementáris erő, amivel a színésznő a mindennapjait éli.

– Nem unod még, hogy századszor is lefotóznak?
– Nem, mivel állandóan változom. Izgalmas játék ez a fényképezőgéppel, és érdekel, hogy most éppen hogy lát a fotós. Az a jó, ha kíváncsi ember van a gép mögött, figyel rád és jól instruál. De azt is élvezem, ahogy a sminkes, a fodrász és a stylist szemén keresztül pár óra alatt a semmiből kép készül. Egy címlap igazi alkotói folyamat.

– Te pedig tökéletes alany vagy, akinek látszik az arcán, hogy mit gondol és érez.
– Jaj, igen, sajnos rajtam minden látszik!

– Szerinted ez nem jó tulajdonság?
– Mindig irigyeltem azokat, akik rejtélyesek és titokzatosak. A másiknak biztosan jobb, mert nem nagyon tud eltévedni velem kapcsolatban. De nekem? Olyan átlátszó vagyok, mint egy pohár víz. Ha meg ideges vagyok, piros foltok jönnek elő az arcomon. Ilyenkor a testem buktat le.

– Egy interjúban mondtad, hogy próbálsz szelídülni, selymesebben viselkedni.
– Az önfegyelem menedék a szangvinikus embereknek. Fontos, hogy tudd kordában tartani a gondolataidat, amik nem is biztos, hogy mindig érvényesek. Csodálatos kifejezés a „békés egyet nem értés”. Szerintem nagy szükségünk lenne rá.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .