„Semmi bajom az idő múlásával” – Asztrobeszélgetés Hámori Ildikó színművésznővel

Hámori Ildikó színművésznő születésekor olyan konstellációk jöttek létre az égbolton, amelyek alapján elmondható, hogy rendkívül érzékeny ember, aki könnyen meghatódik, jótékonykodik, az elesettek pártfogója. Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2021/5. számából.

–Születési képletedben a Hold áll a legmagasabb ponton, amiből arra következtethetünk, hogy a fontossági sorrend első helyén a családod áll. Minden csak ezután következhet.
– Mindegyik megállapítás érvényes rám, mert valóban érzékeny, lelkileg sérülékeny ember vagyok. Bármennyire sikeres a pályám, és szeretek színésznő lenni, mégis a családtagjaim a legfontosabbak. Imádok az unokáimmal foglalkozni. Az első unokámra, a ma már 25 éves Marcira sokat vigyáztam annak idején. Zorkára is, de már kevesebbet, Bendzsire pedig csak elvétve.

– A Hold helyzete az oka annak, hogy míg általánosságban a szülői házból a gyerekek kiröppennek, addig a te esetedben három generáció lakik együtt.
– Ez családi örökség, mert ebben nőttem fel, ahol én voltam akkor a legkisebb. Jelenleg a három generáció együttélése azért működik jól, mert mindenkinek megvan a saját lakrésze. Az én gyerekkoromban nem volt sem külön fürdőszoba, sem konyha. Most akkor vagyunk együtt, amikor akarunk. Nem élünk egymás nyakán, mindenkinek van saját kuckója, ahol egyedül tud lenni.

– A Merkúr helyzete arra utal, hogy jól ki tudod fejezni az érzéseidet, nem okoz nehézséget szavakba önteni a szeretetedet.
– Ez is igaz, habár nem szoktam beszélni az érzéseimről, mert úgy hiszem, nem beszélni kell róla, hanem cselekedni. Illetve a családtagjaim szavak nélkül is pontosan tudják, egy nézésből, egy mozdulatból, hogy mit érzek irántuk.

Egy gyönyörű portré, még a színi pálya kezdetéről
Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .