Túlvilági gondoskodás - misztikus élmények a Nők Lapja Ezotéria 2021/4. számából.

Továbbra is arra buzdítunk titeket, hogy küldjétek el lapunknak a veletek megesett, megmagyarázhatatlan történeteket a Nők Lapja Ezotéria, 1554 Budapest, Pf. 79. levelezési címre vagy a nokl@centralmediacsoport.hu e-mail címre. Kérjük, a levélre írjátok rá: „Az én misztikus történetem”!

Életben maradtak

„Az ükapám főerdész volt egy kárpátaljai grófi uradalomban. Egy téli éjszakán ükanyámmal együtt mozgást hallottak az ablak előtt. Sokszor jártak arra orvvadászok, ezért ükapám felkelt, felöltözött, és kiment, hogy utánanézzen a zaj forrásának. Sokig nem tért vissza, ezért ükanyám aggódni kezdett, és utána ment. Nem értették, hogy mi okozhatta a zörejt, hiszen a nagy hóban nem voltak lábnyomok. Egyszer csak a házból óriási robaj hallatszott. Félelmetes, ami odabent történt. Az ágyuk fölött függő, nagy méretű tükör rászakadt az ágyra, és szilánkokra tört. Mindketten meghalhattak volna, ha valaki fel nem keltette volna őket.”

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Próbáld ki most kedvezményesen!