A Nők Lapja Ezotéria 2021/4. számának interjúja.

Ungár Anikó bűvész születésekor a Nap a Bak jegyében folytatta útját, amiből arra következtethetünk, hogy nemcsak erős egyéniség, hanem amit eltervezett, azt tűzön-vízen keresztülviszi.

– Születési horoszkópodban a többek között apát is jelentő Nap ragyogja be a képletet. Ami arra utal, talán az édesapádnak köszönhető, hogy a bűvészet útjára léptél.
– Érdekes, hogy ezzel kezdjük a képletem elemzését, mert tegnap volt az apák napja, és én először posztoltam a közösségi médiában egy fotót, amin az apukámmal közösen mutatjuk be a tükörszámunkat. Ez a kép 1965-ös Ki mit tud?-os szereplésem után készült. A kép alá pedig azt írtam: Az apukámtól tanultam az összes trükkömet, de az élethez valókat is.

– A Nap és a Szaturnusz között van egy nehéz fényszög, amiből arra következtethetünk, hogy az apukádnak akartál megfelelni.
– Ez így van, apukám komoly kihívások elé állított. Nagyon hitt bennem, hasonló volt a karakterünk, ezért a jó eredmények eléréséig építő jellegű összezördüléseink voltak. Lényegesnek tartotta, hogy sikeres legyek, és ezért sokat tett. Apu határozott egyéniség volt, miközben mégis nagyon rugalmas. Ha nem ilyen, akkor valószínűleg nem élte volna túl a háborúban a négy év munkaszolgálatot sorstársával, Örkény Istvánnal együtt, akivel közösen színpadi jeleneteket adtak elő a tiszteknek. A túléléshez még az is kellett, hogy apu három nyelven beszélt, de képes volt blöffölni ahhoz, hogy nyolc nyelven tolmácsoljon. Ennek hatására nem kellett kemény fizikai munkát végeznie, és több, jobb ételeket kaphatott. Ez segítette át a borzalmakon.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .