A harmincéves leírással 2021-ben is csodálatos frizurát lehet készíteni.

Diana hercegnét nemcsak kedvességéért és önzetlenségéért imádták az emberek, hanem a kifogástalan stílusa miatt is. Napjaink divatikonjai is előszeretettel merítenek inspirációt Lady Diana nyolcvanas-kilencvenes évekbeli szettjeiből (gondoljunk csak Hailey Bieber biciklisortos-blézeres outfitjeire), és úgy tűnik, az egykori walesi hercegné tökéletesen beszárított frizurája is még mindig nagy érdeklődésre tart számot.

Rose Van Rijn május 7-én osztott meg egy tutorialvideót a TikTokon, amelyben egy 1981-es újságcikk alapján szárítja be a haját. A poszt elején látható, megsárgult képen a Lady Diana-frizura cím olvasható nagy betűkkel, a leírásból pedig nemcsak a vágási, de a stylingtechnika is elsajátítható. A holland tiktoker videóját egy héttel a posztolás után közel tízmillióan látták, és több mint 2,5 millióan lájkolták. A siker nem véletlen, hiszen Rose Van Rijn a frizurája elkészítése után jobban hasonlított Lady Dianára, mint Kristen Stewart, aki a szívek királynőjét alakítja a 2022-ben érkező Spencer című filmben.

@70srose

The tutorial you all have been waiting for💫💗 ##70s ##80s ##1980s ##princessdiana ##ladydiana ##ladydi ##vintage ##retro ##edgeofseventeen

♬ Edge of Seventeen - Stevie Nicks

A félmillió TikTok-követőt gyűjtő fiatal nő Pinteresten bukkant rá az útmutatóra, amely alapján pár hete már le is vágta a vállig érő haját. 

A virálissá váló videóban pedig azt mutatja be részletesen, hogyan követi lépésről lépésre a stylingolásról leírtakat. Lady Diana jellegzetes frizurájához szintenként választotta le a tincseit, mindegyiket arcától kifelé szárítva a körkefés hajformázóval. A formázás után néhány gyors mozdulattal átfésülte, majd hajlakkal rögzítette haját. Ha hasonló frizurára vágyunk, de nem érezzük elég ügyesnek magunkat hozzá, mentsük le az újságcikket, és ahogy abban is áll, mutassuk meg a fodrászunknak. Figyelem, az útmutató szerint ez a stílus nem kompatibilis a göndör hajtípussal.

(Kiemelt kép: Getty Images)