„Figyeljünk magunkra és azokra, akiket szeretünk. Most kell ezt megtennünk, mert lehet, hogy holnap már késő lesz.” Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2021/1. számából.

Joshi Bharat a hazai ezotériaélet egyik állócsillaga, aki harminchárom éve nyújt segítséget különleges képességeivel nemcsak a televízió képernyőjén keresztül, hanem a magánpraxisában is a hozzá fordulóknak.

– A misztika hazájából származó Joshinak a vérében van a jóslás, a jövő megsejtése, amit valószínűleg az apukájától örökölt, aki komolyan foglalkozott az asztrológiával.
Családunk tagjai generációk óta jártasak voltak a jövendölésben. A családi nevünk, a Joshi jelentése: olyan valaki, aki jövendőmondással foglalkozik. Apám készített ugyan horoszkópokat, de nem abból élt. Nem pénzért faggatta a csillagokat, mert úgy gondolta, a tudást azért kapta, hogy ellenszolgáltatás nélkül segítsen másokon. A születési horoszkópjában a gyermekkort jelentő életterületen álló bolygók azt mutatják, hogy nem dúskált az anyagi javakban. Ez igaz, szegények voltunk. Olyan nagyvárosban születtem, amely India textilipari központja volt. Éppen a világrajövetelemkor bocsátották el az apukámat a textilüzemből, ahol dolgozott. Ezután jó ideig nem tudott elhelyezkedni, emiatt szegények voltunk.

– A Hold helyzete alapján elmondható, hogy az édesanyjával szoros volt a kapcsolata.
Igen, de talán azért, mert az édesapámat tizenkét éves koromban elveszítettem. Apukám ötvennégy éves volt, amikor meghalt. Anyukám egyedül nevelt bennünket, nem ment újra férjhez. A nagyobbik bátyám ekkor egyetemista volt, és a tanulás mellett dolgozott. Ő és az anyukám nagy áldozatot hoztak azért, hogy mi a másik testvéremmel együtt tisztességes körülmények között felnőjünk, és tanulni tudjunk. Az anyukámmal a kapcsolatunk akkor is szoros volt, amikor Magyarországra költöztem. Ő annyira félt repülőgépre ülni, hogy sohasem járt itt, inkább én utaztam haza.

– A születési horoszkópja alapján ön talán tinédzser lehetett, amikor elkezdett dolgozni.
Tizenöt éves korom óta dolgozom. Kezdetben kisgyerekeket oktattam angol nyelvre. Amikor betöltöttem a tizennyolc éves kort, már hivatalosan is munkát vállalhattam. A süketek és vakok intézetében adminisztrátor lettem.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Joshi Bharat miért adta fel bábszínészi pályafutását? Mi fordította ezután végérvényesen az ezotéria felé?
Hogyan került a televíziózás világába?
Magánpraxisa során milyen tapasztalások érik, mennyiben változtak az emberek problémai az elmúlt három évtized során?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .