Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2020/6. számából.

Csepregi Éva nemcsak egyszerűen a Mérlegben született, hanem az asztrológia által vizsgált tíz égitestből négy ebben a jegyben helyezkedik el. Mivel a Mérleg a művészetek jelölője, sorsszerű volt, hogy a színpadon álljon, és szórakoztasson.

Csepregi Éva születési horoszkópjában a Jupiter, a nagy szerencse jelölője a legmagasabb ponton állva beragyogja a művésznő képletét és életét.
Mindig éreztem, hogy a szerencse velem van, például a pályám kezdetén a tehetségkutató versenyen, amit megnyertünk. Nem tartottam magam olyan nagy énekesnőnek, mégis nagy karriert futhattam be. A szerencse számlájára írom a külföldi sikereket, a jó anyagi helyzetet, amiben élek, hiszen én szegény és egyszerű családból származom. De az is a szerencsének köszönhető, hogy elmúltam hatvanéves, és még mindig a színpadon vagyok. Szerencse az is, hogy a gyermekemnek, ha kell, tudok segíteni. Elégedett vagyok a sorsommal.

Miről álmodoztál gyermekkorodban?
Az álmaim a zenével voltak kapcsolatosak. Már óvodáskoromban mondták, hogy nagyon szép hangom van. Ezért kicsi gyerekként állandóan felléptem az iskolai ünnepségeken. De akkoriban a könnyűzene nem volt ennyire elfogadott, mint napjainkban. Ezért a művészpálya nagyon távolinak tűnt. Anyukámék azt akarták, hogy orvos legyek. Én pedig nagyon szerettem a történelmet, a mai napig imádom a régi dolgokat, és a régész hivatással kacérkodtam. Ez utóbbiról azt gondolom, komoly álom, mert élvezem a történelemmel kapcsolatos dokumentumfilmeket. Illetve az utazásaim során szeretek nézelődni, felfedezni a helység múltját.

A Szűz aszcendenseddel elmondható, hogy a tökéletességre törekszel?
Ez igaz, de nem jelenti azt, hogy mindenkor meg tudom valósítani a lehető legjobban azt, amit célul tűztem ki magam elé. Mindig világosan látom a hibáimat, és ha lehet, kijavítom. Sokat gondolkodtam azon, hogy miért is választottam a művészhivatást, és arra jutottam, hogy szeretnék az embereknek fontos dolgokat elmondani.

Úgy érted, a dalaiddal, amiket énekelsz?
Sokan azt gondolják, hogy amiket éneklek, azok habkönnyű dalok. De ha odafigyelünk a szövegre, akkor rájöhetünk, hogy a számoknak komoly mondanivalójuk van. Például a Don Quijotéban a „minek álmodni, ha ébren is jó” mondat arról szól, hogy mindenkinek meg van írva a sorsa, és ennek alapján kell élni az életünket. Ha nehézségek adódnak, akkor ne meneküljünk el, ne nyúljunk a bódító szerekhez, ne dobjuk el magunktól az életet. Ha hiszünk magunkban, akkor megvalósíthatjuk mindazt, amiért a világra jöttünk.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Milyen édesanyának tartja magát Csepregi Éva?
Hogyan viszonyul az öregedés folyamatához?
Milyen misztikus élményekben volt része?
Próbáld ki most kedvezményesen!