Fókuszban a hatodik érzék a Nők Lapja Ezotéria legújabb lapszámában

Hatodik érzék, női megérzések, jó és rossz ómenek, katasztrófák előjelei, ikerterápia, állatvilág jelzései, Vlad Tepes szerelme, és még számos érdekes téma vár rátok az új Nők Lapja Ezotériában. Jó olvasást kívánunk hozzá!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Fókuszban a hatodik érzék a Nők Lapja Ezotéria legújabb lapszámában

Fókuszban a hatodik érzék a Nők Lapja Ezotéria legújabb lapszámában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

Amikor a németek Londont bombázták, Winston Churchill brit miniszterelnök éppen valahova menni készült. A sofőr kinyitotta az autó bal oldali ajtaját, mivel tudta, hogy főnöke mindig itt száll be a kocsiba. Ám Churchill most a jobb oldalon ült be. Amikor elindultak, az autó bal oldalának közelében felrobbant egy bomba. A miniszterelnök azt mondta: „Odaértem a nyitott ajtóhoz, és valami azt súgta: állj!”. Az ösztöneire hallgatva menekült meg. Mostani lapszámunkban rejtélyes képességünket, a hatodik érzéket boncolgatjuk. Mi történik velünk, amikor a zsigereinkben érezzük a jövőt? Az elmúlt évszázad elején olyan parapszichológiai kutatások folytak, amelyek során felfedezték, hogy az öt érzékszerv mellett van egy elcsökevényesedett vagy fel nem fedezett hatodik érzékszerv is, amely az előérzetekért felel. A parapszichológiai vizsgálatok visszaigazolták, hogy minden ember rendelkezik ezzel az érzékszervi tapasztaláson kívüli észleléssel, a megérzéssel. Használjuk ki, hogy a tudatunk képes tértől és időtől függetlenül mozogni, és így értékes információkhoz juthatunk a láthatatlan világból, ami a fejlődésünket, jólétünket szolgálja.

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!

Következő lapszámunk 2021. január 11-én jelenik meg.