Címlapmustra és nosztalgia négy olyan személlyel, akiket már nem egyszer fotóztunk az évek alatt a Nők Lapja borítójára. A magazin 2020/42. számának összeállítása.

Az év ötvenkét hetében megjelenő Nők Lapjában ötvenkét olyan sztár arca kerül a címlapra, akikről azt reméljük, önök, kedves Olvasók, szeretni fogják őket, és örömöt szerzünk majd velük. Van, aki csak egyszer szerepelt az első oldalon, van, aki szinte évről evre visszatér. Ezúttal négy sztárunknak mutattunk néhány olyan címlapot, amin évekkel ezelőtt szerepeltek. Kíváncsiak voltunk, vajon hogyan látják korábbi önmagukat, és mit jelentett akkor az újság első oldalán lenni. Miközben erről faggattuk őket, kis kulisszatitkokat árultak el régi fotózásokról, anekdotákat, amelyek az újságírókhoz fűzik őket. Fordult a kocka, most ők mesélnek rólunk, hogy tükröt tartsanak nekünk, és együtt ünnepeljünk.

Hegyi Barbara színésznő: „A család lapja”

„Sosem felejtem el, amikor először szerepeltem a címoldalon. Az újság akkoriban még nem olyan professzionális módon készült, mint ma. Nem volt sminkes, fodrász, és stylist, aki ruhát adott volna rám. Felhúztam magamra valamit, és nagyon álmosan odaálltam a kamera elé. Azóta sok minden változott. A Nők Lapja címlapján lenni számomra elsősorban a bizalmat jelenti, jóleső érzés, hogy azt gondolják a szerkesztők, a jelenlétemmel jót teszek majd a lapnak. A címoldal mindig nagyon fontos, megragadja az olvasót, de önmagában nem minden. Azért szeretem ezt az újságot, ami mindig is az életem része volt, mert nem úgynevezett »női« lap, hanem a család lapja, amit mindenki olvas.”

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan emlékszik vissza Hegyi Barbara, Geszti Péter, Szulák Andrea és Zsédenyi Adrienn az egykori fotózásokra?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .