Fókuszban a nyár veszélyei és a megelőzés. Nők Lapja Téma a magazin 2020/33. számából.

„Gumicsónakosokat mentettek ki a balatoni viharban”, „Öten haltak meg közlekedési balesetben a hétvégén” – csak kettő a nyár hírei közül. A nyári balesetek nemcsak idegenekkel történnek meg, akiket a híradóban látunk, hanem velünk és családtagjainkkal is ugyanúgy megeshetnek.

Tavaly az iskolai bizonyítványosztás után még beugrottunk a János-kórházba, gondolván, úgysincs semmi baja a tizenkét éves fiunknak, de azért mutassuk meg a csuklóját egy orvosnak, mert fájlalja az előző esti focizás óta. A diagnózis: törés, fel is került rá gyorsan a gipsz. Így indult a nyári szünet, és így indultunk mi is még aznap este három napra a Balatonra. Barninak csak három hétig kellett viselnie a gipszet, de ez a három hét – ahogy ő fogalmazott – igazi szívás volt a szünet elején. Nem tudott elmenni a focitáborba, nem tudott vízbe menni, és a melegben viszketett a karja.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Személyes történetek a leggyakrabban előforduló nyári balesetekről.
Szakértői tanácsok a veszélyek elkerülésére.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .