Ezen a héten a Táncsics Mihály-díjas magyar újságírót, műsorvezetőt, sportriportert, kommentátort kérdeztük. A Nők Lapja 2020/33. számának interjúja.

1. Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
Mindenki életében vannak mondatok, amiket rágcsál, forgat, újabb és újabb rétegeket hámoz le róla. Nekem is van több ilyen, amelyek már régóta elkísérnek. Manapság például számomra újra nagyon aktuális az egyik: ami jön, fogadd, ami megy, engedd! Az elmúlt időszak sok változást hozott az életembe. Vannak dolgok, amiket el kell engednem, nem szabad ragaszkodnom hozzájuk, helyette be kell fogadnom azt, amit elém hoz az élet. Úgy érzem, valami lassan megváltozik körülöttem, így nyitott szívvel állok a sorsom elé.

2. Kitől tanult a legtöbbet az elmúlt év során?
Nehezen tudnék egyetlen embert megnevezni. Nyitott szemmel járok a világban, és azt tapasztalom, hogy mindenkitől lehet tanulni. Mindenkiben meg lehet látni az Isten arcát. De akiktől igazán sokat tanulok mostanság, azok már nincsenek köztünk. Huszonévesen az ember meg akarja váltani a világot, ötvenévesen már csak magát próbálja megváltani. Ilyenkor egyre többet figyel befelé. És már meg is érkeztünk egy újabb magamnál hordott mondathoz: légy önmagad mestere!

3. Ha lenne egy kristálygömb, amiből bármit megtudhatna a jövőjéről, mit szeretne tudni?
Semmit. Az embernek szabad akarata van. Ha megváltoztatja a jellemét, megváltozik a jövője is.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban.
Próbáld ki most kedvezményesen!