A héten a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett divattervezőt kérdeztük. A Nők Lapja 2020/32. számának interjúja.

1. Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
„Ami nem öl meg, erősebbé tesz.”

2. A legjobb dolog, amit 30 ezer forint alatt vett?
Az agyalapi mirigyet befolyásoló kedvenc fogyasztó kapszulám, aminek köszönhetően – több évtizednyi reménytelen fogyókúra után – sikerült végre lefogynom, egy év alatt negyvenhat kilót! Hálásan mondhatom, hogy nekem rettentően sokat segített. Képtelen vagyok önsanyargatóan élni, koplalni, szenvedni, a hatóanyag-keverék visszafogta az étvágyamat, a bevitt táplálék pedig hasznosult. Hosszú évek után újra tudok a konfekcióméretből is öltözködni.

3. Kitől tanult a legtöbbet az elmúlt év során?
Talán azoktól, akik valamiért ellenlábasaim voltak, bántottak, vagy akadályoztak a munkám során, mert így rákényszerültem olyan dolgokat is megtenni, melyeket, ha minden jól ment volna, valószínűleg nem teszek meg. Az elmúlt évben adódtak olyan szakmai feladatok, amelyekre nagyon vágytam, de bizonyos emberek alkalmatlannak találtak rájuk, és úgy döntöttek, másnak adják a lehetőséget. Rosszulesett, de összeszedtem magam, elemeztem a hibákat, és megnéztem, miben kell még fejlődnöm.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .