A Nők Lapja 2020/28. heti horoszkópja.

Kos

Egymást érhetik azok az események, amelyek miatt a bicska kinyílhat a zsebében. Ezért nagyon fontos, hogy megőrizze a hidegvérét, és mielőtt megszólalna vagy cselekedne, elszámoljon legalább tízig. Így kerülheti el, hogy olyasmi történjen, amit nem szeretne. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatok várhatók. Ha pénzről van szó, furcsa helyzet jöhet létre: a kiadások mellett váratlan bevétele lehet.

Bika

Olyan esemény történhet, amely miatt nem látja kristálytisztán a jövőjét. Az is lehet, hogy amire eddig vágyakozott/várakozott, arról kiderül, végül nem következik be, és ez csalódást okoz. Próbálja meg összeszedni magát, és koncentráljon az elvégzendő feladatokra, mert megeshet, hogy hibázik, aminek viszont súlyos következményei lehetnek. Olyasvalakivel beszélgethet, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyére.

Ikrek

Ezen a héten kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet. Talán a sors olyan dolgot kényszerít önre, amellyel szemben tehetetlen. Anyagi ügyei sem úgy alakulnak, mint ahogyan szeretné. Ezért fontos, hogy világosan és egyértelműen kommunikáljon, mert így kerülheti el a nagyobb bajokat. Előfordulhat, hogy olyasvalaki siet a segítségére, akitől ezt nem várta. Megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedik a vállára.

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhatnak viták, ám a társa talán most többet tehet azért, hogy a feszültség oldódjon. Az is lehet, hogy egy reménytelennek tartott helyzetben történnek olyan változások, amelyeket korábban el sem tudott képzelni. A munkahelyén furcsa szituáció alakulhat ki, ami érintheti az ön megélhetését is. Az lenne a legjobb, ha a véleményét megtartaná magának, így nem kerül kínos helyzetbe.

Oroszlán

Még az is lehet, hogy idegtépő helyzet alakul ki ezen a héten. Előfordulhat, hogy a munkahelyén történnek olyan események, amelyek talán még az egészségi állapotára is hatást gyakorolnak. Próbálja megőrizni a nyugalmát, és hozza meg azt a döntést, amelyet valószínűleg egy ideje már fontolgat, mert ezzel nyerheti vissza az energiáját. A párkapcsolatokban a társával fontos dolgot beszélhetnek meg, legyen a párja segítségére!

Szűz

A szerelmi viszonyokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek hatására örömében fülig érhet a szája. Akivel most hozza össze a sors, azzal a személlyel később akár össze is kötheti majd az életét. A munkahelyén vannak olyanok, akik olyan dolgokat mondhatnak, amelyek miatt az egekbe szökik a vérnyomása. De az is lehet, hogy a munkahelyén pénzügyi problémák alakulnak ki, amelyek hatással lehetnek az ön megélhetésére is.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben önnek kellene engedékenyebbnek lennie. A társa egyik pillanatról a másikra felkaphatja a vizet, és olyasmit mondhat, amivel saját magát hozhatja nehéz helyzetbe. De ön most hatással lehet rá, meg tudja nyugtatni. A munkahelyén húzódjon a háttérbe, mert a felettese idegesebb az átlagosnál, össze is rúghatja vele a port. Nem érdemes állást változtatni, mert csöbörből vödörbe kerülhet.

Skorpió

A munkahelyén idegesítő helyzet alakulhat ki. Az is megtörténhet, hogy egy régebbi téma kerül ismét terítékre, és ettől minden haja szála az égnek áll. Nem kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszéléseknek, de az is lehet, hogy a felettese áll elő olyasmivel, amivel nem ért egyet, ami miatt talán nehezebben jön álom a szemére. Ha ön szülő, csemetéjének nagy szüksége van arra, hogy a szeretetét szóban kifejezze.

Nyilas

Ha ön szülő, a gyermekével most sokkal türelmesebbnek kellene lennie. Még akkor is, ha csemetéje olyan dolgot követ el, amellyel ön nem ért egyet. A szerelmi viszonyokat átmenetileg nehézzé teheti a kedvese rokonsága vagy ingatlannal kapcsolatos ügylet. Közben olyan változás is bekövetkezhet, amely miatt másként láthatja a saját jövőjét, és új terveket szövögethet. Ha egy mód van rá, ne bonyolódjon kölcsönügyletbe.

Bak

A házasságokban, régi együttélésekben, ha nem lesz központi témájuk a pénz, akkor nyugalom várható. Megeshet, hogy a társának az ön támogatására lenne szüksége, még akkor is, ha ezt nem mondja ki. Előfordulhat, hogy a szerelmi életében olyan változás következik be, amelyet eddig talán el sem mert képzelni. A környezetében van olyan személy, akivel távolságot kellene tartania, mert az illető irigy, és rosszat akar önnek.

Vízöntő

A munkahelyén lehet olyan személy, vagy a munka során találkozhat olyasvalakivel, akiről úgy gondolja, az illető táncot jár az idegein. Ha ön szülő, akkor a gyermeke viselkedése miatt válik feszültebbé. Ha türelmes marad vele szemben, akkor nem lesz olyan probléma, amelyet ne tudnának megoldani. Balesetveszélyes ez a hét, legyen sokkal körültekintőbb! Váratlan lehetőségre gondolkodás nélkül mondjon igent!

Halak

A szerelmi élete hullámzó lehet, főként a kedvese viselkedése miatt. Megeshet, hogy a párjának olyan problémái vannak, amelyeken ön nem tud segíteni, ezért az lenne a legjobb, ha csak végighallgatná őt, és nem adna neki semmiféle tanácsot. Így teheti érte a legtöbbet. A munkahelyén elképesztőnek bátran nevezhető helyzet alakulhat ki, amelynek láttán csak ámul és bámul. Baráttal fontos dolgot beszélhet meg.