Van miért felnézni rá, az egyszer biztos. A Nők Lapja Nyár különszámának címlapsztorija.

Öt óra tizenhat perc alatt érte el az egymilliót Jennifer Aniston Instagram-követőinek száma. Ilyen még nem volt, a rendszer lefagyott, annyian akarták látni, miket posztol az ötvenegy éves színésznő, aki addig távol tartotta magát a közösségi oldalak őrületétől. Persze, ha úgy nézzük, ez nem újdonság. Hiszen az, hogy milyen hajat vágatott, kivel jár, vagy egyáltalán, hogy nézhet ki ennyire jól, a kilencvenes évek közepe óta érdekel szinte mindannyiunkat.

Jennifer Aniston kiállja az idő próbáját, akárcsak a Jóbarátok, amellyel egykor letarolta a sitcom műfaját, és amellyel épp visszatérni készül a stáb. Nemrég belenéztem pár részbe, és ugyanúgy tudtam rajta nevetni, mint húsz évvel ezelőtt, amikor DVD-ről sorban végignéztem az összes évadot, hogy tudjam, pontosan kivel mi történt, honnan hova költözött, kivel és hogyan jött össze. Van olyan barátom, akit ezek a DVD-k húztak ki élete legnagyobb mélypontjáról, sokáig csak úgy tudott elaludni, ha a Jóbarátokkal feküdt ágyba.
Tűpontos időzítés, leheletnyi szarkazmus, Brad Pitt: ez az, ami biztosan eszünkbe jut a színésznőről. A vígjátékokat – mint a Förtelmes főnökök, az Anyák napja vagy a Gyagyás gyilkosság – mindig is bártan váltogatta drámákkal – mint a Kisiklottak, a Jóravaló feleség vagy a Boldogság bármi áron. És amikor már azt hittük, kiismertük, beleugrott még egy korszakos jelentőségű sorozatba, a tavaly ősszel debütált The Morning Show-ba. Vajon tudta előre, hogy ekkorát fog robbanni? Válaszképp valószínűleg csak a szokásos félmosolyával megvonná napbarnított vállát. Hát, benne volt a pakliban.

Aki kérdez: Sandra Bullock

Az Interview magazin év elején gondolt egyet, és hogy hozzon valami izgalmasat a sztárinterjúk kissé egyhangú világába, Sandra Bullock színésznőt kérte fel, hogy készítsen interjút a barátnőjével, Jennifer Anistonnal. Sandra a beszélgetés közben bevallotta, mivel ő is a tévéből szerezte első benyomásait Jenniferről, kíváncsi volt, milyen lesz, ha egyszer élőben is találkoznak. „Egy gyönyörű nőt láttam, aki annyira rendben van, hogy azt is megengedheti magának, hogy mások bolondosnak, összetörtnek, vagy épp idiótán kétbalkezesnek lássák” – mondta Anistonról. Szerinte ez az, ami miatt mindenki otthonosan érzi magát a társaságában. Meg azért, mert bár kívülről ilyennek tűnik, belülről ugyanolyan sebezhető és bizonytalan, mint bárki más, és ezt be is vallja.

Sandra Bullockkal

Sandra Bullock első kézből származó élményei alapján (vállalják, hogy többször csíptek már be együtt) Jennifer egyedi módon sugározza magából az örömöt és a jókedvet. Akit beenged az otthonába, az életébe, az ott is akar maradni vele, mert biztonságos, érzelmekkel és boldogsággal teli. Aniston szerint ez onnan eredhet, hogy a hangulat, amelyben felnőtt, pont az ellenkezője volt. Labilis és bizonytalan, a felnőttek körülötte nem viselkedtek kedvesen egymással. Ő viszont ahelyett, hogy emiatt dühös lenne vagy mártírként viselkedne, inkább csavart egyet a dolgon, és megteremtette a saját valóságát. „Ha citromod van, csinálj belőle limonádét!” típusnak tartja magát.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mit mond róla Sandra Bullock?
Milyen titkokat rejt az élete?
Sorozatok és filmek, amikben óriásit alakít.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .