„Sütök, főzök, Bodrogizok” – Vass Angéla mesél párjáról, Bodrogi Gyuláról

Különös történet bontakozik ki Vass Angéla, az egykori modell szavaiból. Nehezen hihető, inspiráló történet, egy negyven éve tartó szerelemről, amelyben ő már kislányként hitt, és amely semmiképpen nem alakulhatott volna rosszul. Azt mondja, süt, főz, bodrogizik, minden álma teljesült. A szavai lelkesültek, amikor Gyusziról beszél, és olyan közvetlen, hogy magázódni sem lehet vele sokáig.

– Mindenki otthon kényszerül maradni mostanában. Önöket ez hogyan érintette?

– Szerencsénk van, Gyuszi nagyon sok darabban szerepel, három színházban is játszik, neki most ez pihenést és nyugalmat jelent. Egyedül a haknikról kell most lemondani, de hát több is veszett Mohácsnál! Otthon vagyunk, nézzük a régi felvételeket, olykor hajnalig. Olyanokat találok, el sem hiszed – vált tegeződésre –, például a Potyautas című darabot, ami azért emlékezetes, mert ez volt az első színdarab, amiben láttam. A szüleim vittek el, és mire kijöttem a színházból, már tudtam, hogy ő lesz a férjem. Mindenki eszementnek gondolt, de én kitartottam.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .