Receptek karantén idejére a Nők Lapja Konyhától.

Szeretnéd jókedvre deríteni a családtagokat, és megtörni valamivel a bezártság monoton napjait? Kotord elő a mélyhűtő alsó rekeszéből a tavaly, tavalyelőtt eltett gyümölcsöket, nyisd ki a porosodó tetejű konzerveket, és süss belőlük mennyei édességeket!
Veled is előfordult már, hogy nyáron lelkesen mostad, magoztad, zacskóztad a gyümölcsöket, betetted a fagyasztóba, aztán egész télen csak kerülgetted, mert sose volt időd sütni belőle? Vagy isteni almakompótot csináltál az ajándékba kapott gyümölcsből, aztán rápakoltad a paradicsomkonzervet, meg a tésztát, és teljesen elfelejtetted? Nem beszélve az ősz óta őrizgetett dióról, ami lassan avasodni kezd?
Itt az idő, hogy végre hasznosítsd ezeket a finomságokat, és szisztematikusan mindegyiket felhasználd. Receptgyűjteményünkben olyan desszerteket ajánlunk, amelyekkel nem kell sokat vesződni, két házi feladat vagy céges e-mail között is összedobhatók, ráadásul nem szükséges hozzájuk különleges alapanyag sem, megoldhatók az otthon fellelhető átlagos alapanyagokból is.

Kattints a képre, és töltsd le receptgyűjteményünket!

Receptek: Urbán Gábor, Francsics Annamária
(Fotók: Acsai Miklós, Gyugyi Péter / Kiemelt kép: Archív)