„Anyut a szeretet, az elfogadás és a humor élteti” – Őze Áron mesél édesanyjáról, Thoma Ildikóról

Igazgatja a Dunaújvárosi Színházat, ahol egy évadban tizenkét bemutatót tartanak, rendez és játszik a Rózsavölgyi Szalonban, vendégszerepel a Játékszínben. Mindeközben férj, családapa, barát, és nem utolsósorban gyerek. Őze Áron színigazgató, színművész, a zseniális Őze Lajos és Thoma Ildikó fia ezúttal az édesanyjáról mesél. Árvai Magdolna interjúja.

– Már negyedik éve ingázol Dunaújváros és Budapest közt. Nem fárasztó? Jut idő az édesanyádra?

– Azt nem mondom, hogy nem volna jó lazítani, de élvezettel dolgozom, számomra sokat jelent a munka, hogy munkaadó lehetek, tervezhetek, kitalálhatok dolgokat, taníthatok. Néhány hete volt nálunk az évad ötödik bemutatója, Egressy Zoli kicsit mára átírt Portugálja, ami siker. A munka erőt ad. Édesanyámra pedig muszáj, hogy jusson időm, hiszen sokat köszönhetek neki. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Naphegyen születtem, nőttem föl, és most is ott élek a családommal, anyu pedig a fal túloldalán, a szomszéd lakásban. Nem kell messze menni, hogy lássuk egymást.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .