Sokszor a semmi ad nagy lendületet – Címlapinterjú Rúzsa Magdival

Rúzsa Magdival tizenegy évvel ezelőtt találkoztam először, nem sokkal a Megasztárban aratott győzelme után. Most alkalmunk volt megbeszélni, hogy csillagának egy évtizedes emelkedése közben hogyan tudta megtartani a földdel a kapcsolatot. Oravecz Éva Csilla interjúja.

– A Csillag születik című hollywoodi film alatt nem gondoltál arra, hogy a te életedről is lehetne hasonlót forgatni?

– Sokan mondták a film után, hogy rengeteg hasonlóságot fedeztek fel az életem és a fi lm sztorija közt. Valóban kicsit filmszerűen alakult az elmúlt évtizedem, de sok hasonló történetet ismerünk, amikor valaki elindul a semmiből, és messzire jut. Gyakran előfordul, hogy éppen ez a semmi tud olyan lendületet adni, ami messzire visz. Akkoriban annyi mindennel kapcsolatban nem értettem, miért van vele dolgom, mire akar vele a sors tanítani. Majd eltelt húsz év, és most úgy érzem, mintha valaki ezt az egészet előre tudta volna, és beledobálta a hátizsákomba a dolgokat, amikre később szükségem lesz az úton.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .