A mindenből a bármi – Címlapinterjú Kokas Katalinnal és Kelemen Barnabással

Energiatakarékos üzemmódban beszélgetünk, szelíd nyári világban, limonádéval. Harangoznak, valahol zene szól. A Duna-part nyugalmas, fényes és illatos. Az idill mögött azonban irtózatos erők feszülnek, amelyek pár nappal később majd széttépik a csendet, és felkavarják a közönséget. Vass Virág interjúja.

– Egy egész fesztivált szerveztetek a káosz és a harmónia tematikájára. Miközben az interjút próbáltuk egyeztetni, arra gondoltam, hogy számotokra – három gyerek, az előadói pálya, a tanítás, fesztivál szervezése mellett – napi rutin lehet a káoszból a harmóniába lépni…

Kelemen Barnabás: Ha kívülről látnám magunkat, talán én is csodálkozva figyelném, hogy interjúra sietünk, közben telefont, üzeneteket intézünk a fesztivállal kapcsolatban. Innen értekezletre, majd a hangszerészhez rohanunk, este egy zongoristával próbálok, akinek elképesztő Bartók-, Beethoven-, Mozart-kéziratgyűjteménye van. És hegedülni is kell, abban elmélyülni. De belül már ráálltam a fesztivál előtti napok ritmusára.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .