Ugyanúgy virágzunk, mint a leanderünk – Címlapinterjú Szandival

Ezt az interjút most úgy képzeljék el, hogy Szandiék házának ebédlőasztalánál beszélgetünk, miközben mellettem a nővére lánya, Zolna rakott káposztát eszik, szemben a kisebbik fia, Csabus pirítóst, a konyhában pedig a férje, Csaba és a lánya, Blanka szorgoskodik. Közben befut a nővére, Viki is, és mozit, rúdtáncot, légtornát meg máltai nyaralást egyeztetnek egymással és a gyerekekkel. Oravecz Éva Csilla interjúja.

– Nagyon ritkán fordul elő mostanában, hogy egy interjúalany ismeretlenül az otthonába invitál. Puszta kényelemből tetted, vagy ennyire nyitott vagy még harminc év után is az újságírókkal?

– Nyitott vagyok, de nem vagyok naiv. Szeretem az embereket, és igyekszem azok felé is szeretettel és megértéssel fordulni, akikben gyűlölet van. Ismered biztos te is ezt a hozzászóló-effektust, hogy sokan szeretnek mások életéhez hozzászólni, arról véleményt mondani. Azokat sem vetem meg, akik ezt trágár szavakkal teszik, csak sajnálom őket, mert rossz lehet gyűlölettel a szívükben élni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .