„Mióta Mendel megszületett, róla szól az élet” – Címlapinterjú Szabó Zsófival

Hosszú szempillák, kreol bőr, kék szemek – ennek a kombinációnak senki nem tudott ellenállni, az e heti címlapfotózás sztárja egyértelműen az egyéves Mendel volt. Az interjút csak azért nem ő adta, mert a szókincse egyelőre egy-két szóra koncentrálódik, bár azzal is tökéletesen kifejezi magát. Anyukája, Szabó Zsófi műsorvezető pedig boldogan teljesíti kisfia minden kívánságát. Szigeti Hajni interjúja.

Szabó Zsófi és Mendel

– Mendel születése után mindössze három hónapot adtál magadnak munka nélkül. Milyen érzésekkel indultál el mellőle először?

– A saját műsorom, a Story Extra felvételei mindössze heti pár órát vettek igénybe, úgyhogy már a terhességem alatt megbeszéltem a főnökeimmel, hogy ezt a műsort tudom folytatni a kisfiam születése után is. Persze minden felvétel után rohantam haza… Amióta Mendel nagyobb, még nehezebben megyek el otthonról nélküle. Annyira jó vele lenni, minden pillanatának részese lenni, figyelni, ahogy incselkedik, játszik, ahogy nyílik előtte a világ.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .