„A lényeg, hogy okosan tudjunk adni és kapni” – Közeli Verebes Istvánnal

Talán meglepő, hogy egy ilyen tehetséges és nagyhatású színész, rendező, író, újságíró, műsorvezető valódi énjét, élete igazi értelmét közel az ötvenhez a családjában találta meg. Pedig Verebes István szerint ez így törvényszerű, ez az egyetlen dolog, aminek valóban van értelme. Szegő András interjúja.

– Engem mindig lenyűgöz, hogy kora reggel, nyitáskor már itt vagy kedvenc kávéházadban, félreülsz egy asztalhoz, és miközben folyik körülötted a társasági élet, te magadba merülve, szörnyű kis, olvashatatlan betűiddel rovod a sorokat, írod jeleneteidet, konferansziéidat, cikkeidet, átirataidat, könyveidet. Hetvenévesen is teljes aktivitással ténykedsz.

– Na, na, na… Jó ideje már nem eszem én sem olyan forrón a kását! Lassultam, visszafogtam magamat, és mondjuk, ha egy interjúban egy szó sincs abból, amit mondtam neked, de jobb dumát adsz a számba, elfogadom, mint most is. Menjen!

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .