„Ez a mesevilág tudatos finomhangolás eredménye” – Címlapinterjú Ördög Nórával

Műsort vezet, könyvet írt, a férjével közösen rendezvényeket szerveznek, miközben egy kicsi lány és egy pici fi ú anyukája. Ha megjelenik a képernyőn vagy egy eseményen, az öltözéke, a sminkje, a mosolya hibátlan. Harmincöt éves, felnőttkora nagy részét a kamerák előtt, előttünk élte le, mégis van olyan arca, amelyet még nem láthattunk.

ordog nora

– Most olvasom, hogy a legfrissebb hír veled kapcsolatban a következő címmel jelent meg az interneten: „Ördög Nóra padlóra került!” Azért jól vagy?

– Remekül, köszi! Ezt a címet én adtam annak a cikknek, amely a gyerekekről szóló blogomon jelent meg, és arról szól, hogy Miciék rendszeresen kitúrnak minket az ágyunkból, előfordult már, hogy emiatt a padlón éjszakáztam. Azt a részletet nem is írtam le, hogy direkt az ágy melletti részre feküdtem a földön, hogy ha valamelyik gyerek leesik, legalább puhára, azaz rám essen. És így is lett, a lányom hajnalban a fejemen landolt.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .