„A kapcsolataimon keresztül tudom megélni az önállóságot” – Címlapinterjú Polyák Lillával

Mi történt volna, ha Anna Karenina szerződésben áll valamelyik színházzal? Ha a Manderley-ház házvezetőnője rendszeresen jógázik és két kisfiú édesanyja? Mi választja el a drámák és musicalvilág karaktereit tőlünk, akik saját sorsunk hősei vagyunk? Polyák Lillával egy zsibongó büfé kellős közepén keressük a választ.

Amikor először találkoztunk, ő nem látott engem, én viszont a monitoron figyeltem, ahogyan összeszedetten beszélget Szilágyi Jánossal azon a széken, ahol néhány perce még én hebegtem-habogtam. Ahogy kijöttem a stúdióból, a sminkest kérdeztem, ki ez a lány? Azt felelte, egy színésznő, aki most jött haza Ausztriából. Jól sminkelhető. Elvittem magammal az információt, csendben emésztettem hazafelé. Vannak tehát fiatal lányok, akik nem elég, hogy jól sminkelhetőek, de csak úgy hazatérnek egy interjúra külföldről. Azóta – sok éve – figyelem Polyák Lillát, bárhol, bármilyen témában nyilatkozik, mindig nyugtázom: úgy látszik, jó neki.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .