„Szerintem örült, hogy most róla beszélgetünk” – Verebes Linda édesapjáról, Verebes Istvánról

Nos, ha Lindán múlik, a fentebbi címmel biztosan nem fogunk látni színházi plakátot. Sőt, az is nagy dolognak számít, hogy egyáltalán kötélnek állt, hogy az édesapjáról meséljen a Nők Lapja számára. Egy régi barátság okán erre mégis sor került, ám az interjút készítő Szegő András is megkapta a magáét, csak ki kellett várnia...

verebes linda

– Amikor kértem tőled ezt a beszélgetést, azt mondtad, hogy előbb megbeszéled a papáddal. Miért tetted tőle függővé?

– Nem is függővé tettem, hanem érdekelt a véleménye. Ennek persze van története. A pályám elején, amikor nagy tervekkel és reményekkel vágtam bele, tíz újságírói kérdésből kilenc az volt, hogy mit szól az apukám ahhoz, hogy belőlem is színész lett. Ez akkoriban nagyon zavart. Részben a legkevésbé akartam Verebes István lányaként tetszelegni, másrészt pedig lelkem mélyén reméltem, hátha felfedez valaki bennem talán egyéb érdekességet is. Olyannyira rágörcsöltem, hogy utána sokáig számomra az egyik tabutéma lett az „én és az apukám” kérdés.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .