Újratervezés és átértékelés – Címlapinterjú Szinetár Dórával

A rendező ijedt mozdulattal ugrik fel a helyéről. Eddig minden előírás szerint ment, de most nyugtalanul néz a magasba. Az előadás kattog, csikorog, nincs belső élete. Önök voltak már így? Érezték már saját életük színpadán, hogy legszívesebben leállítanák, és újragondolnák az egészet? Vass Virág interjúja.

szinetar dora

– Nem lehet, Dóri, hogy nem is annyira újrakezdeni nehéz, hanem az ahhoz való jogot megszerezni? Környezetünk jóváhagyását?

– Ne felejtsd el, nekem az elmúlt négy évben két területen is rendezni kellett a soraimat. Eljöttem az Operettszínháztól, attól a színháztól, amelyik tizenhat éves korom óta a második otthonom volt, majd nem sokkal utána véget ért a második házasságom. Az emberek az egyiket talán még tudomásul veszik, de azt már nehezen bocsátják meg, ha gyors egymásutánban két helyen is borítod a várakozásaikat. Rólam az a kép alakult ki, hogy idilli az életem, jöttem le nagy, arany ruhában a lépcsőn, és a szerelemről énekeltem. Én is szégyelltem magam, nem értettem, hogyan létezik, hogy van munkám, jó munkám, és nem vagyok közben boldog.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .