„Ugyanaz a lány maradtam” – Címlapinterjú Kulcsár Edinával

A 2014-es Magyarország Szépe választásról nemcsak a fődíjat, de a közönségdíjat is ő hozta el, mert amellett, hogy szép, kedves közvetlenségével mindenkit levesz a lábáról. Azóta televíziós műsort vezet, énekel, zsűrizik és segít, hogy a hozzá hasonló, nagy álmokkal induló lányoknak már könnyebb legyen. Bár, mint mondja, a befektetett munkát a szépségiparban sem lehet megspórolni.

kulcsar edina

– Épp a címlapfotózás után és egy forgatás előtt beszélgetünk, nagyon aktív életet élsz, nemcsak a való életben, de a közösségi oldalakon is. Ahogy olvasgattam, a hozzád érkező kommentek kilencvenöt százaléka pozitív, amelyeket mindig meg is köszönsz, de számomra meglepő, hogy a negatív hozzászólásokra is a saját álláspontodat kifejtve válaszolsz. Ennyire fontos, hogy megvédd az igazadat?

– Úgy gondolom, minden rosszban van valami jó, és akár egy nem túl kedves megjegyzésből is tanulhatok. Reagálok akkor is, ha van igazságalapja a hozzászólásnak, és akkor is, ha nincs. És olyan jó érzés, amikor valakit meg tudok győzni egy virtuális vita során.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .