„Szeretni érkeztünk erre a bolygóra” – Közeli Sütő Enikővel

Tizenkilenc éves korában a fotóival volt teleplakátolva az ország, a modellkedésnél azonban mindig többre vágyott. Ügyvéd lett, mert azt hitte, az értelmiségi lét egyben minőségibb életet is jelent, ám ebben is csalódnia kellett. Sütő Enikő három házassággal a háta mögött is azt vallja, nem érdemes úgy élni, ha nem a szívére hallgat az ember.

nlkozeli_sutoeniko

– Tudatos vagy inkább ösztönös nőnek érzi magát?

– Minden az arányokon múlik, egyik nem működik a másik nélkül. Van egy barátom, aki a Világbankban dolgozik, és egész eddigi életében a fejében élt. Neki az én barátságomra volt szüksége, hogy rájöjjön, nem lehet száz százalékosan a fejben élni. Mindig azt mondtam, csúsztassa le a fejét a szívébe, és éljen onnan. Ő meg nekem azt, hogy csúsztassam a szívemet a fejembe, és ne csak a szívemből éljek. Neki sikerült, amit tanácsoltam, és ma már jobb arányokkal éli az életét, mert rájött, hogy Bill Gatestől kezdve Dale Carnegie-ig minden igazán sikeres férfi hallgat az intuícióira. Ezt egy férfinak általában nehéz beismernie, mert az intuíció fel van címkézve női tulajdonságnak. Ha azonban a férfi meri használni, ennek segítségével lekörözheti a többi férfit. Ami engem illet, sajnos nem tudok jó eredményeket felmutatni a szív és az ész kiegyensúlyozása terén. Én csak azt érzem valódi szabadságnak, ha az érzelmeimre hallgatok – akár a józan ítélőképesség rovására is. Pedig az üzleti életben érdekes módon remekül tudom a logikát és az intelligenciát használni, ott nincs vele semmilyen problémám, csak a magánéletemben. De nem tehetek róla, úgy érzem, hogy akit az esze irányít, az nem szabad.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .