Nagy Ervinnel interjúzni olyasmi élmény, mint forgószél közelébe kerülni. Fél órát késik. Lélekben felkészülök rá, hogy másik időpontra lesz szükség, mivel innen egyből előadásra megy. Hirtelen mégis megjelenik, s azzal a lendülettel, ahogy kávét rendel, válaszol is az első kérdésre. A válaszai pedig orkánszerű széllökésekhez hasonlítanak.

kozelinagyervin

– Az év végén bemutatásra kerülő, nagy költségvetéssel készült, Kincsem című filmben – amelyben főszerepet játszik – lovagolhatott és kardozhatott, ami sok férfi színész dédelgetett vágya. Kölyökkorában, amikor A Tenkes kapitányát vagy az Egri csillagokat nézte a tévében, felmerült önben, hogy milyen jó lehet színésznek lenni?

– Nagy gyerekkori élmény számomra Jean Marais A púposban, az volt ilyen kosztümös, kardozós, fiúsan romantikus hősköltemény. Nagyon tetszett az a világ, teljesen lekötött, főleg a vívás izgatott benne. Amikor a Kincsemet elkezdtük forgatni, mintaként ezeket a nagy francia kalandfilmeket lőttem be magamnak: a Tulipános Fanfant meg A három testőrt. Utóbbinál pedig már megdobogott a férfi szívem is, emlékszem egy fürdőjelenetre, ahol a férfi ösztöneim is elkezdtek mocorogni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .