Kezdjük újra! Fókuszban a szerelem és az egészséges életmód az új Nők Lapja Pszichében

Miért adjuk fel olyan könnyen? Miért nem küzdünk és dolgozunk a kívánt eredményen? Vagy a jó párkapcsolaton? Az új Pszichében, ami nemcsak dupla címlappal, de plusz tartalmakkal is vár, többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk.

Nézzetek bele a magazinba, kattintsatok a képre!

Galéria | 13 kép

Kezdd újra!

Lássuk be, hogy egyre kevésbé rendezkedünk be hosszú távra. Abban a világban, ahol olcsóbb, ha újra előfizetünk valamire, így évente bontjuk a szerződéseket, és figyeljük, hol éri meg újra megkötni; ahol a tárgyakat úgy vesszük, hogy „erre a szezonra jó lesz”; ahol ingyenes applikáción új szerelmet találunk – ott miért is érné meg a régihez ragaszkodni? Észrevetted, hogy megszűntek a javító szolgáltatások? Hol van már a sarki cipész? Mikor viszed a kisgéped megszerelni, ha nem működik? Vagy egy játékot, ha eltörik? Ha valami már nem jól működik, megy a szemétbe, és veszünk egy újat. Mi még láttuk, hogy valamit többször javíttatnak meg a szüleink, de a mostani gyerekek ebbe az „eldobós” világba nőnek bele. Hasonló a helyzet a párkapcsolattal is, könnyűnek tűnik a szerelem múltával továbbállni, arra hivatkozva, hogy szenvedély nélkül nem lehet élni, de ha mégis sikerül kimászni az érzelmi gödörből, a következő hullámhegyen gratulálni fogunk magunknak a döntésért. Párkapcsolati mentőket kérdeztünk, és érintetteket, akiknek sikerült újraéleszteniük a szerelmet, akik tudják, hogy még a legmélyebb gödörből is lehet kiút, ha akarjuk, és van erőnk újrakezdeni.

Újrakezdés a témája a magazinunk „testi oldalának” is. A hozzánk érkező levelekből egyértelmű, hogy akkor van rendben a lelkünk, ha a testünkben jól érezzük magunkat. És ez nem a kilókon múlik. A tél alatt lelassultunk, az edzőcipőnk is valahol a szekrény alján lapul, homályosan emlékszünk rá, hogy milyen szuperül éreztük magunkat egy kiadós mozgás után. Nem feltétlenül fogyni szeretnénk, hanem érezni az erőnket, frissebben mozogni, „élni”. A testünkkel való foglalkozás legalább annyira fontos, mint a lelki életünk, mostantól mi is nagyobb oldalszámban foglalkozunk vele. Fogadjátok szeretettel az új, vastagabb magazint, forgassátok, olvassátok mindkét oldalát! Hisszük, mindenki megtalálja a maga motivációját, hogy javítani tudjon azon, ami épp nem annyira működik az életében.

Akovács Éva, főszerkesztő 

Ne feledjétek, a Nők Lapja Pszichében is megtaláljátok egér piktogramjainkat, amelyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha a cikkek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek. A 2019/1-es Psziché magazint február 14-től keressétek az újságosoknál!