5 budapesti tetőterasz, ahonnan csodás kilátás nyílik a tűzijátékra

A tűzijátékot megelőző rakparti helyfoglalósdit nem mindenki szereti – ha ti sem, akkor válasszátok valamelyik fővárosi szórakozóhely panorámás tetőteraszát!

360 Bar – Körpanoráma a város szívében

360bar

Ahogyan a neve is mutatja, az Alexandra könyváruház tetején található 360 Barból teljes körpanoráma nyílik az egész fővárosra, így gyakorlatilag szinte bármelyik pontjáról élvezhető a tűzijáték. Mindez zöld övezettel, finom ételekkel és hangulatos zenével ötvözve felejthetetlen augusztus 20-i programot ígér.

Helyszín:

1061 Budapest, Andrássy út 39.

Gozsdu Sky Terrace – Házibuli pesti módra

gozsdu

A Gozsdu Sky Terrace tetejéről pazar kilátás nyílik a Citadellára és a város pesti oldalára. Ha szeretitek a nyüzsgő belvárost, akár ide is ellátogathattok augusztus 20-án. A bár hajnali kettőig nyitva van, és szombatonként a legjobb házibuli zenékre lehet ropni, de ha csak egy pohár finom bor felett beszélgetnétek, miközben a rakétákat az égbe lövik, azt is megtehetitek.

Helyszín:

1075 Budapest, Holló u. 6.

Corvintető – Az elektronikus zene szerelmeseinek

corvin

Egybekötnétek a kellemeset – értsd elektronikus zene – a hasznossal – értsd tűzijáték? Akkor a rooftop klasszikuson, azaz a Corvintetőn a helyetek, ahol egy jó fröccs mellett megnézhetitek a Duna fölé fellőtt rakétákat, aztán pedig bevehetitek a belső termet, és átbulizhatjátok az éjszakát.

Helyszín:

1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

High Note SkyBar – Budapest éjszakai arca

high-not-skybar

Páratlan kilátást kínál az Aria Hotel Budapest tetején elterülő High Note SkyBar is, ahol nemcsak a tűzijátékot, hanem a Szent István Bazilika fényeit is megtekinthetitek – utóbbit egészen közelről. Az üvegfalú terasz gondoskodik arról, hogy a huzat se lehessen zavaró, miközben egy koktél mellett elmerültök Budapest látványában.

Helyszín:

1051 Budapest, Hercegprímás 5.

Heliport Panorama Terrace

heliport

A Nemzeti Bank szomszédságában álló Heliport Panorama Terrace igazi kifinomultságról tett tanúbizonyságot, hiszen mind a környezet, mind az étteremben felszolgált ételek tekintetében a minőségre törekedett. Elképzelni sem tudunk romantikusabbat, mint egy gyertyafényes vacsorát elfogyasztani itt, miközben az égen színes tűzijátékszikrák szóródnak szét. Mintha egy Julia Roberts-filmben lennénk… :)

Helyszín:

1054 Budapest, Hold u. 3-5.

Szöveg: D. A.

Fotó: Facebook/360 Bar, gozsdu-skyterrace.hu, Facebook/Corvin Club, ariahotelbudapest.com, Facebook/Hotel President Budapest