Bár az idő még nem mindig mutatja, hogy tavaszodna, azért mi lélekben és a konyhában már készülünk. Hoztunk mutatós süteményeket, zöldséges és húsos ételeket, illetve remek húsvétváró recepteket.

NLKO március

Jó hírünk van, ha betartod a húsvét előtti böjtöt, ugyanis Nagy Tünde 7 szuper vega ételt ajánl, Hernyák Tomi pedig tavaszi vitaminbombákat készített – érdemes kipróbálni a színes, zöldséges fogásokat. Vrábel Kriszta azokra is gondolt, akik a 160 grammos diéta szerint étkeznek. Gondoltátok volna, hogy például egy kókuszgolyó is belefér a napi menübe? A húsimádók se ijedjenek meg, mennyei főfogásokkal és ízletes variációkkal készültünk sertésszűzre.

nlko_marciusTermészetesen a tavasz legnagyobb ünnepét, a húsvétot is remek receptekkel várjuk. Lapunkban találtok finom reggeliket, isteni sonkákat, a hímes tojás mellé vendégváró falatokat a locsolóknak, és persze mennyei süteményeket is, mint amilyen a címlapunkon szereplő, csábító csokoládés narancstorta.

Ne várjatok sokat legújabb számunk beszerzésével, irány az újságárus, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nyomtatott kiadványaink mellett már digitális magazinjainkra is előfizethettek!

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy a legtöbb cikkünk fizetőkapu mögött van?

Regisztrálj, és nézz meg
5 előfizetői tartalmat
ingyen!