Bár az idő még nem mindig mutatja, hogy tavaszodna, azért mi lélekben és a konyhában már készülünk. Hoztunk mutatós süteményeket, zöldséges és húsos ételeket, illetve remek húsvétváró recepteket.

NLKO március

Jó hírünk van, ha betartod a húsvét előtti böjtöt, ugyanis Nagy Tünde 7 szuper vega ételt ajánl, Hernyák Tomi pedig tavaszi vitaminbombákat készített – érdemes kipróbálni a színes, zöldséges fogásokat. Vrábel Kriszta azokra is gondolt, akik a 160 grammos diéta szerint étkeznek. Gondoltátok volna, hogy például egy kókuszgolyó is belefér a napi menübe? A húsimádók se ijedjenek meg, mennyei főfogásokkal és ízletes variációkkal készültünk sertésszűzre.

nlko_marciusTermészetesen a tavasz legnagyobb ünnepét, a húsvétot is remek receptekkel várjuk. Lapunkban találtok finom reggeliket, isteni sonkákat, a hímes tojás mellé vendégváró falatokat a locsolóknak, és persze mennyei süteményeket is, mint amilyen a címlapunkon szereplő, csábító csokoládés narancstorta.

Ne várjatok sokat legújabb számunk beszerzésével, irány az újságárus, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nyomtatott kiadványaink mellett már digitális magazinjainkra is előfizethettek!