Új év, új élet? A változást nem kell mindenáron az év eleji starthoz igazítani, de egy kis újraszínezés senkinek sem árt ebben a szürke időben. Tarts velünk, ha változatosabb mindennapokra vágysz februárban!

psziche_tartalom

Kezdésnek mindjárt Dosszié szekciónk írásait ajánljuk, melyekből kellő ihletet meríthetsz a változtatáshoz: három hús-vér embert mutatunk be, akik nap, mint nap mikrocsodákat tesznek a körülöttük élőkkel, Szily Nóra személyes történtét osztja meg arról, hogyan vette kézbe saját életének irányítását, kiderül, hányféle kiút létezik az idő szorításából, Karafiáth Orsolya pedig arról ír cikkében, hogy a művészet mennyire jó terápiás módszer.

psziche_tartalom1

Hétvégén szuper kikapcsolódás lehet a Grecsó Krisztiánnal és Grecsó Zoltánnal készült hosszabb interjúnk, akárcsak Leckék legendáktól rovatunk, melynek főhőse ezúttal Brigitte Bardot. Kováts Adél 10 életbölcsességét, testünkkel és egészségünkkel foglalkozó írásainkat, no meg az isteni kenyérrecepteket sorakoztató összeállításunkat a hét minden napjára ajánljuk.

psziche_tartalom2

A lap további részeiben a randiappok, a női munkahelyi rivalizálás, tanár-diák viszonyok, pszichológus házaspárok és sok más, izgalmas és érdekes tartalom vár rátok. A helyetekben nem hagynánk ki – irány az újságárus vagy az mc.hu, ahol nemcsak nyomtatott, hanem digitális kiadványainkra is előfizethettek! ;)