Divatworkshopok alkotni vágyóknak a nyári időszakra

Alkotni jó. Sőt, akkor még jobb, ha saját tárgyainkat is magunk hozzuk létre. Pénztárca, táska vagy papucs? Mindegyiket elkészíthetjük saját kezűleg, hála azoknak a hazai tervezőknek, akik egyre több hívogató workshopokkal készülnek.

Müskinn

A konceptuális, bátor kollekcióiról és kollaborációiról is ismert márka a kezdetek óta tart már workshopokat különböző rendezvényeken, fesztiválokon. Ezeknek rendszeressé tételével egy álmuk vált valóra: a Bródy Sándor utcában most nyílik üzletük és műhelyük a Bodry névre keresztelt közösségi, kulturális térben. Hétről-hétre más és más workshoppal jelentkeznek majd: legyen szó az idei év egyik fő trendjéről, az átlátszó táskáról vagy éppen újrahasznosított pénztárcákról. Érdemes lesz követni az oldalukat, mert minden héten újabb és újabb programok kerülnek majd ki. Ráadásul terveik között szerepel az is, hogy a jövőben meghívott alkotókkal is szervezzenek workshopokat. Garantált a felejthetetlen élmény!

Itt követheted nyomon őket: muskinn.com/workshops

DUCSAI.LEATHER.GOODS

Workshopjaik kis létszámmal, 3-4 fővel zajlanak és általában 4 órát ölel fel egy-egy tárgy elkészítése. A Ducsai márka női bőrpénztárca-készítő foglalkozásán a színek kiválasztása után megismerkedhetünk a bőr tulajdonságaival, a különböző bőrtípusokkal, sőt hasznos tippeket is begyűjthetsz, hogyan ápolhatod valódi bőr kiegészítődet. A workshop alatt megismerkedhetsz a lyukasztó, patentozó gépekkel és a pénztárca készítés minden lépésével. A pénztárcát a márka alapítója, Ducsai Judit varrja majd készre, így biztosan tartós lesz a végeredmény. A papucs workshop alatt pedig három stílusban és számtalan színvariációban alkothatod meg nyári ruhatárad alap kellékét, a saját méretedre. Kérdezni szinte kötelező!

Bővebb infó: ducsai.com/workshop

Még egy remek workshopról olvashattok a Marie Claire oldalán. A cikkért kattintsatok ide!