Árulkodó jelek, hogy a férfi megérett az apaságra

Az urak nem születnek nyitott könyvnek – bár ez a hölgyekről is elmondható –, mégis le lehet szűrni bizonyos jelekből, ha megérettek a gyerekvállalásra. Hogy hogyan, az a következő hét pontból kiderül.

apa-lánya

Intuitív szupererő

Nem is annyira a hatodik érzék, sokkal inkább a figyelmesség az, ami elárulhatja, hogy a párotok készen áll a gyerekvállalásra. Ha pontosan érzi, mikor van rossz kedvetek, mikor vagytok fáradtak és mikor esne jól a támogatás, az tudatos odafigyelést jelent, ami a gyereknevelés szempontjából fontos tényező.

Gondoskodó természet

Apropó odafigyelés! Ha úgy veszitek észre, hogy a partneretek szívén viseli a családotok, barátaitok, kisállatotok sorsát, az szintén a megbízhatóságáról árulkodik.

Csak semmi pánik

Bármennyire is szeretjük őket, a gyerekek nevelése legalább annyi stresszel jár, mint örömmel és boldogsággal. Amennyiben a párotok jól kezeli a nyomást, a gyerekek megszületése után sem fog különösebb gondot okozni neki, hogy féken tartsa az indulatait. Akár ez is lehet egy jele annak, hogy jó apa válik majd belőle.

Érzelemdömping

Vannak, akik könnyebben, vannak, akik nehezebben nyílnak meg, azonban az érzelmek kimutatására is tekinthettek lehetséges árulkodó gesztusként. Ha a partneretek hajlandó beszélni az érzelmeiről, azzal nem csupán bizalmat szavaz nektek, de tudat alatt egyúttal azt is mutatja, hogy hosszú távra tervez veletek.

Egyenrangú felek

Szintén sokat elárul, ha a kedvesetek kiveszi a részét a házimunkából, főzésből, netán a bevásárlásból. Ez azt jelenti, hogy minden értelemben a partneretekké kíván válni, ami ismét csak a felelősségtudatát bizonyítja.

Áldozatkész viselkedés

Ha önzetlenségét bizonyítja és hajlandó áldozatokat hozni a kapcsolatotok érdekében, az olyan fokú rugalmasságra hívja fel a figyelmet, amire a gyerekvállalás esetén is lehet építeni, hiszen ez azt bizonyítja, hogy számára mindig és minden helyzetben a családja az első.

Lényegre törő beszéd

Végül, de nem utolsó sorban, ha ő maga hozza szóba a gyerek témát, biztosra vehetitek, hogy lélekben már elhatározta magát. Ennél beszédesebb jelre kár lenne várni, hiszen a férfiak, ha tehetik, bizonyos beszélgetéseket szívesen elkerülnek.

Szöveg: D.A.

Forrás: womenshealthmag.com

Fotó: Thinkstock