Az időtlenség varázsa 1. – Így érezheted jobban magad a bőrödben

A Nők Lapja Ezotéria aktuális számának Harmónia rovatában új sorozatot indítottunk Átalakulásaink a változókorban címmel. Az első részben többek között arról is szó esett, hogyan érezheti jobban magát a nő a változókor hajnalán. A magazinban is megtalálható konkrét tippjeink olvashatók a folytatásban.

harmonia_valtozokor

1. Szabadulj meg megmentő és mártírszerepeidtől, és törődj többet önmagaddal! Nem baj, ha mások kicsit önzőnek látnak, ez csak annak a következménye, hogy évekig máshoz szoktattad őket.

2. Tanulj meg nemet mondani! Egészséges határokhoz mindenkinek joga van. Az te időd is legalább annyira értékes, mint másoké.

3. Törekedj nagyobb önállóságra! A szeretetteli összetartozás nem zárja ki, hogy önálló terveid, elképzeléseid lehessenek, amelyeket meg is valósíthatsz. Ne halogass tovább!

4. Törődj többet a benned élő gyermekkel! Hálás lesz érte.

5. Gyógyítsd be a múlt sebeit! Nem is képzeled, mennyi energiát szabadítasz fel azzal, ha veszteségeidet integrálni tudod. Ha kell, kérj segítséget hozzá!

6. Alakítsd át a tempót! Ha végigrohansz az életen, nem lesz időd élvezni azt, amiért megdolgoztál!

7. Rendezd emberi kapcsolataidat! A mennyiség helyett itt is inkább a minőségre törekedj!

8. Ügyelj, hogy miközben része vagy gyermekeid életének, saját életed is legyen! Kapcsolódj hozzájuk egyenrangúan, tisztelettel!

9. Tölts minél több időt a természetben, hogy annak részeként érzékeld önmagad, és nagyobb harmóniában élhess!

A cikk teljes egészében a Nők Lapja Ezotéria 2015/5. lapszámában olvasható.

Szöveg: Dr. Hatalyák Krisztina, holisztikus life-coach, kineziológus

Illusztráció: Thinkstock