Sorsszerű változások, szerelmi fellángolások, múlt és jövő: heti horoszkóp február 3-tól

Az Ikreknek az egészségére kellene koncentrálnia, az Oroszlánra fordulatok várhatnak a munkahelyén, a Nyilasra rátalálhat a szerelem... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Összességében pompás lehet ez a hét, amikor több dolog is a kedved szerint alakulhat. Nem igaz a régi mondás sem, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje a pénzügyekben. Most érdemes egy rangban feletted álló személynek előadni a gondolataidat, mert azok nyitott fülekre találhatnak. Megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely elgondolkodtat, és talán rájössz, hogy nem is olyan rossz a sorsod…

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely a jövőddel áll szoros kapcsolatban. Megeshet, hogy valaki megpróbál rábeszélni valamire, amin érdemes lenne elgondolkoznod, általa ugyanis olyan irányt vehet az életed, amire korábban nem is számítottál. Ha egészségügyi problémád van, ne sajnáld a pénzt a gyógyulásra! Ha tanulmányokat folytatsz, remek eredményt érhetsz el. Ha párkapcsolatban élsz, társaddal fontos dolgokat beszélhettek meg.

Ikrek:

Legyen ezen a héten mindennél fontosabb az egészséged, amelynek a megőrzésére fordíts nagyobb figyelmet! Ha betegséggel küszködsz, akkor – ha lassan is – de a gyógyulás útjára léphetsz. Most érdemes anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket folytatni, mert az életnek ezen a területén jól tudod képviselni az érdekeidet. Megeshet, hogy belebonyolódsz egy olyan dologba, amit jó lenne, ha a saját érdekedben titokban tartanál. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Rák:

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben. Még az is lehet, hogy a felettesed hallgatni fog arra, amit mondasz, sőt a rangban feletted állóknál is bármit elérhetsz, amit csak akarsz. A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Utazás során bosszúság érhet.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan fordulatokra van kilátás, amely miatt csodálkozásodban talán még a szavad is elakad. Ha nagyobb változtatásokat szeretnél az életedben, akkor itt az idő: lépj a tettek mezejére, mert most a gondviselés támogatását is élvezheted. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos dolognak. Amennyiben párkapcsolatban élsz, ügyelj arra, hogy az akaratodat ne kényszerítsd rá a társadra, mert ebből nagyobb probléma adódhat.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a karma láthatatlan szálai még szorosabban köthetnek össze benneteket. De az is lehet, hogy akivel most találkozol, azzal úgy érezheted, hogy egy korábbi életben is kapcsolatban voltatok egymással. A pénzedre és az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert a következő időben veszteség érhet. Olyan váratlan esemény is történhet, amelynek hatására elgondolkodhatsz az élet értelmén és a sorsszerűségen is.

Mérleg:

Ezen a héten a központi témád lehet a párkapcsolatod lehet. A házasságokban, régi együttélésekben neked kellene többet tenni azért, hogy a viszonyotok jól működjön. De az is lehet, hogy olyan valakivel jössz össze, akivel komolyan el tudod képzelni az életedet, a közös jövőt. Megeshet, hogy olyan dolog érdekel, amelyet jobb lenne, ha nem osztanál meg senkivel, mert könnyen lehet, hogy negatív véleményt alkotnak rólad. Ingatlanügyletet most kellene bonyolítani.

Skorpió:

A házasságokban, együttélésekben olyan helyzet alakulhat ki, amely jó hatással lehet a társad kedélyállapotára. Még az is megeshet, hogy egy régi vágyát valóra váltja az élet, ez pedig pozitívan befolyásolja a közös életeteket. A munkában, megélhetésben, a kollégákkal szemben azonban óvatosabbnak kellene lenned, mert ők egyik pillanatról a másikra kellemetlen helyzetbe hozhatnak. Ha valaki rád bízza a titkát, bármennyire világgá kürtölnéd, próbáld meg megőrizni.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. És ez még akkor is megtörténhet, ha párkapcsolatban élsz, és minden porcikád tiltakozik ellene. Anyagi ügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged. Ugyan lesznek bevételeid, de sajnos a könyvelésed kiadás oldala is nagyobb mozgást mutathat. Megeshet, hogy olyan váratlan esemény következik be, amely komoly hatással lehet az életedre. Talán emiatt meg kell változtatnod a napi rutint, vagy segítséget kell kérned.

Bak:

Sorsszerű változásra van kilátás, amely ellen nem tehetsz semmit. De talán nem is akarsz, mert megeshet, hogy olyan dolog történik, amelyhez nem lesz nehéz alkalmazkodni. Valakinek nagy szüksége lehet a támogatásodra, állj az illető mellé! A szerelmi életedben olyan esemény történhet, amely felvillanyozhat. Roppant termékeny ez a hét, használd ki a kreatív energiáidat! Ingatlanügyletet most bonyolíts!

Vízöntő:

Még az is megeshet, hogy a rokonaid között van valaki, akivel nem könnyű az élet, és akire sajnos bármennyire is szeretnél, nem gyakorolhatsz nagy hatást. Hiába tudod, hogy mit kellene tennie, ha ő ez ellen tiltakozik. Megeshet, hogy olyan élményben lesz részed, amely a múlttal kapcsolatos, és amellyel valószínűleg többet fogsz majd foglalkozni a jövőben is. Ha van titkod, nagyon vigyázz rá, mert ha kitudódik, nagy botrány várható. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Halak:

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt talán úgy érzed, Isten a tenyerén hordoz. De az is lehet, hogy hirtelen, valaki miatt változtatnod kell a terveiden, ami azért nem esik nehezedre, mert egyetértesz azzal, ami történik. Megeshet, hogy rokon miatt kerül sor olyasmire, amely miatt komolyan elgondolkodsz az életen és annak értelmén. Anyagi ügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, a sors az életnek ezen a területén most nem hagy magadra. Párkapcsolatokban kisebb feszültség várható.

 

Nyitókép: Getty Images