Így alakul a csillagjegyek következő hete: horoszkóp január 27-től

A Bika kapcsolataira a kettősség a jellemző, a Rákra nehéz helyzetek várnak, a Halak izgatott lesz egy találkozás miatt... Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, így ha egy mód van rá, akkor ezt halaszd el. Ha viszont nem lehetséges, akkor légy figyelmes, mert könnyen veszteséget könyvelhetsz el. A munkában, megélhetésben a dolgok jól alakulhatnak, amelyek hatására szerencsésnek érezheted magad. Ha párkapcsolatban élsz, társad családjában történhetnek olyan események, amelyek talán még a kettőtök kapcsolatára is pozitív hatással lehetnek.

Bika:

Általában nem jellemző rád a türelmetlenség, ezen a héten azonban elcsodálkozhatsz azon, hogy pillanatok alatt ki tudnak hozni a béketűrésből. Vigyáznod kellene magadra, mert még az is lehet, hogy egészségügyi probléma üti fel a fejét, és von ki átmenetileg a forgalomból. A kapcsolataid között van olyan, amely gyümölcsöző, de van olyan is, amelynek a felszámolása megfordulhat a fejedben. Kedvez az idő nagyobb utazásnak.

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben pillanatok alatt feszültség alakulhat ki. Még az is lehet, hogy titkaid vannak, amelyek esetleg napvilágra kerülnek, és kénytelen leszel magyarázkodni. A munkában, megélhetésben furcsa helyzet jöhet létre: megeshet, hogy a feletteseddel meg tudod beszélni mindazt, amit téged foglalkoztat, miközben valaki támadásba lendülhet, neked pedig védekezned kell. Orvosi vizsgálat vagy műtét miatt ne aggódj!

Rák:

A munkahelyeden idegesítő helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy összeakaszthatod a bajszodat egy kollégával, aki megpróbál ártani neked. Megeshet az is, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, olyan szituáció alakul ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény következhet be, amely miatt a viszony szorosabbá válhat. Ha utazol, jól érezheted magad.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a szerelem egén viharfelhők tornyosulnak. Megeshet, hogy a kedvesednek elege lesz valamiből, és nincs se kedve, se ereje az alkalmazkodáshoz. Ha el akarod kerülni a feszült helyzetet, akkor neked kellene hozzá alkalmazkodnod. Olyan váratlan esemény történhet ezen a héten, amely miatt talán át kell gondolnod a terveidet, és más úton kell elindulnod, mint amit korábban gondoltál. Kollégával nagy lehet közöttetek az összhang.

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben a nehézséget az anyagiak okozhatják. Még az is lehet, hogy a társad hirtelen olyan helyzetbe kerül, amely jelentősebb összeget húz ki a zsebéből. De az is lehet, hogy neked vannak olyan elképzeléseid, amelyek könyvelésed kiadás oldalát terhelik meg. A szerelmi viszonyokban olyasmi történhet, amely miatt a kapcsolatotok szorosabbá válhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai köthetnek össze.

Mérleg:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, ezért ne rohanj, ne kapkodj, mert összetörheted magad. Légy türelmesebb rokonnal vagy szomszéddal, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet nagyon nem szeretnél. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan helyzetbe kerülhet, amelyben nem látja kristálytisztán a jövőjét. Ráadásul váratlan kiadásra is sor kerülhet, amelytől idegessé válhat. Kedvez az idő ingatlanügyletnek bonyolításának.

Skorpió:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társad olyan helyzetbe kerül, amely miatt idegessé válik. De az is lehet, hogy életed párjának egészségügyi problémája adódik. Érdemes lenne annak utánanézni, hogy milyen lelki gondok okozzák a testi tüneteket. Kedvez az idő utazásnak, hivatalos ügyek bonyolításának, nagyobb vásárlásnak. Megeshet, hogy különösen kíváncsi leszel arra, mit hoz a jövő. Pénzedre jobban ügyelj!

Nyilas:

Idegesítő helyzetekben bővelkedhet ez a hét. Különösen a munkában történhetnek olyan változások, amelyekre talán nem vagy felkészülve, és amelyek miatt feszültté válsz. Megeshet, hogy elromlik valami, vagy olyasmibe kezdesz, ami csak viszi a pénzt. Mindezek ellenére anyagilag mégis nagyon jól járhatsz. Baráti kapcsolat veszélybe kerülhet: akivel korábban jó viszonyt ápoltál, azzal kenyértörésre kerülhet sor. Ha ezt nem szeretnéd, lépj a tettek mezejére!

Bak:

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt akár búcsút is inthettek egymásnak. Ha a magánéletedről van szó, ne kérj tanácsot senkitől, hallgass inkább a megérzéseidre, melyek sosem csalnak. Olyan megbeszélésre kerülhet sor, amely elsősorban számodra fontos. A véleményedet ne rejtsd véka alá, nyugodtan mondd el, mit gondolsz, mert akkor a dolgok úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Balesetveszélyes a hét, légy óvatos!

Vízöntő:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: közös lónak túros a háta. Vagyis ne kezdj közös ügyletbe még a legjobb baráttal sem, mert biztos lehetsz benne, hogy a pénz miatt később megszakíthatjátok a kapcsolatot, és még veszteséget is elkönyvelhetsz. Ha a családodról van szó, akkor mindenfajta áldozatra kész leszel. Váratlanul elromolhat valami, vagy az elektronikus berendezések okozhatnak bosszúságot. Valaki szeretne ártani neked, de nem tud…

Halak:

Megeshet, hogy olyan találkozásra kerül sor, amely miatt annyira izgatottá válsz, hogy még a levegővétel is nehezebb lesz. Az is lehet, hogy egy régi kapcsolatban történnek olyan dolgok, amelyek jó hatást gyakorolnak a biztonságérzetedre. Előfordulhat, hogy valaki tolja a szekeredet. A munkában, megélhetésben viszont idegesítő szituáció alakulhat ki: nem biztos, hogy egyetértesz a feletteseddel, de kénytelen leszel alkalmazkodni hozzá.

 

Nyitókép: Getty Images