Vegyük a kezünkbe az irányítást! Heti horoszkóp január 6-tól

A Kos sikereket érhet el a munkájában, az Ikreknek az egészsége lehet a legfontosabb, a Szűzre varázslatos pillanatok várhatnak, a Bak pedig akár a szakítás mellett is dönthet. Heti horoszkóp Izing Klárától a nőklapja.hu-n.

Kos:

Érdemes lenne minden figyelmedet a munkára, a megélhetésre összpontosítani, mert most az életnek ezen a területén érhetsz el olyan sikereket, amelyekre talán már egy ideje vágyakozol, várakozol. A pénzedre azonban jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak, vagy a saját hibádból kár érhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal van elfoglalva, ami jó hatással lehet a kedélyállapotára. Utazás során bosszúság érhet.

Bika:

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz: agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ha jogi- vagy ingatlanügyekkel vagy kapcsolatban, akkor érdemes lenne egy olyan szakértő segítségét kérni, aki járatos ezeken a területeken. Amennyiben vannak titkaid, nagyon vigyázz rájuk, mert ha kiderülnek, akár botrányba is keveredhetsz…

Ikrek:

Vannak olyanok, akiket csak akkor látnál szívesen, amikor a hátad közepét. Próbálj meg uralkodni magadon, mert nincs szükség vitára, veszekedésre. Ezen a héten álljon a figyelmed fókuszában az egészséged megőrzése. Ha viszont betegséggel küszködsz, akkor végre a gyógyulás útjára léphetsz. Megeshet, hogy régi dolog kerül terítékre, és te azt sem tudod, mihez kezdj ebben a helyzetben. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket most bonyolíts!

Rák:

Figyelmed középpontjában ezen a héten a párkapcsolatod állhat. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor a sors most tálcán kínálhat egy olyan lehetőséget, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. A meglévő kapcsolatokban olyan dolog történhet, amely erősebbé teheti a viszonyt. A munkában a felettesed nehéz helyzetbe kerülhet, ez pedig kihathat a te megélhetésedre is. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon!

Oroszlán:

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki egészen elképesztő helyzet. Még az is lehet, hogy szakításra kerül sor. A házasságokat átmenetileg nehézzé teheti a rokonság, vagy egyéb távoli zavaros ügy. Koncentrálnod kellene a munkára, mert itt olyan változások következhetnek be, amelyek érinthetik a megélhetésedet is. Ha egy mód van rá, ne pletykálj, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél…

Szűz:

A párkapcsolatodban a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Ha még nem vagy szerelmes, akkor egyre erősebben vágyakozhatsz arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Talán a kedvesed most még jobban a tenyerén hordoz. Nem kedvez az idő viszont külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, nem leszel csúcsformában, szedd össze magad, és koncentrálj jobban!

Mérleg:

Amennyiben házasságban vagy tartós párkapcsolatban élsz, társadnak egzisztenciális problémája alakulhat ki. De az is megeshet, hogy a párod felettese áll elő olyan dologgal, amely megnehezíti az életét, és ez kihat kettőtök viszonyára is. Váratlanul alakulhat ki egészségügyi probléma, de az is lehet, hogy neked kell majd többet törődnöd egy beteg személlyel. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, vagy olyan munkát végezhetsz, amely örömmel tölt el.

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan dolog történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Nagyon fontos, hogy szavakba öntsétek az érzéseiteket, és elmondjátok, hogy mit éreztek egymás iránt. Pénzügyek terén nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy megeshet, a saját hibádból könyvelsz el veszteséget. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani. Ha párkapcsolatban élsz, társad lelki és testi problémával küszködhet.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amihez nem érzel kedvet. De az is megeshet, hogy elérkezik a számonkérés pillanata, és bizony emiatt kellemetlen helyzetbe kerülsz. Ha vannak titkaid, azokra nagyon ügyelj, mert ha kitudódnak, akkor roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Pénzügyeid viszont jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összegre teszel szert, amelyre nem számítottál. Baráti kapcsolat működéséért neked kell többet tenni.

Bak:

Meglehet, hogy a figyelem középpontjába kerülsz. Talán még azok is keresik a társaságodat, akikkel korábban nem kommunikáltál. Varázslatos pillanatokat is átélhetsz: olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletes lehet közöttetek az összhang. A meglévő szerelem egén viszont viharfelhők gyülekezhetnek: egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt megfordul a fejedben a szakítás gondolata is.

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod ezen a héten, amelyhez semmi kedvet nem érzel. De az is megeshet, hogy valaki olyan dologról beszél neked, amelyet jó lenne, ha nem adnál tovább. Előfordulhat, hogy végre előrelépés történik egy olyan helyzetben, amelyen már jó ideje változtatnál. Ne aggódj! A félelmeidet legyűrheted, ha megosztod valaki olyan személlyel, akiben megbízol.

Halak:

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben olyan váratlan esemény történik, hogy elgondolkozol a változtatás lehetőségén. Maradj türelmes, mert ennek a helyzetnek gyorsabban vége lesz, mint gondolnád. Ha párkapcsolatban élsz, és szülő is vagy, akkor szülőtársaddal konfliktus alakulhat ki, elsősorban a csemetétek miatt. Ám a dolgok rendezhetővé válhatnak. Baráti kapcsolat talán sohasem volt annyira fontos, mint most.

 

Nyitókép: Getty Images